Για την πορεία της προετοιμασίας του Ατρομήτου στο Καρπενήσι, μίλησε ο Ηλίας Αναστασάκος. Ο επιθετικός της ομάδας του Περιστερίου αναφέρθηκε στο οικογενειακό κλίμα της ομάδας, έβαλε ψηλά τον πήχη για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Αναστασάκου στο επίσημο site της ομάδας (atromitofc.gr).

«Έχουμε κάνει μια πολύ καλή αρχή και η ομάδα δείχνει να είναι πραγματικά μια οικογένεια. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στο Καρπενήσι αλλά ακόμη βρισκόμαστε στις πρώτες μέρες και είναι νωρίς για συμπεράσματα. Και ούτε με ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα στα φιλικά παιχνίδια. Σημασία έχει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να ικανοποιούμε τον προπονητή μας. Το θετικό πάντως είναι ότι έχει μείνει ο ίδιος κορμός με την περσινή περίοδο και έχουν γίνει δύο πολύ καλές προσθήκες. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και μέχρι τότε οι νέοι παίκτες να έχουν μπει στο κλίμα και να μας ενισχύσουν» ανέφερε αρχικά ο Ηλίας Αναστασάκος και συνέχισε:«Είναι πολύ σημαντικό για κάθε αθλητή και στην προκειμένη περίπτωση για εμένα να κάνει από την αρχή προετοιμασία με την ομάδα του. Πέρσι δεν το έκανα αυτό στον Ατρόμητο γιατί ήρθα την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Πλέον δουλεύω έτσι όπως θέλει ο προπονητής μου τόσο σε θέματα τακτικής αλλά και σε φυσική κατάσταση». Και συνέχισε λέγοντας τα εξής:« Αυτό που θέλω είναι να είμαι καλά στην υγεία μου σε όλη τη διάρκεια της νέας περιόδου και να βοηθήσω την ομάδα με όλες τις δυνάμεις μου για να πετύχει τους στόχους που θα βάλουν η διοίκηση και ο προπονητής. Η αφετηρία κατά την προσωπική μου άποψη δεν πρέπει να είναι η έβδομη θέση που κατακτήσαμε πέρσι. Πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με την ίδια σοβαρότητα και χωρίς να μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα προγράμματα. Εμείς ναι μεν ξεκινάμε με τους θεωρητικά πιο αδύναμους αντιπάλους όμως άμα δεν έχεις τα αποτελέσματα που περιμένεις μπορεί και να σου γυρίζει μπούμερανγκ». Και ο Ηλίας Αναστασάκος κατέληξε λέγοντας τα εξής: «Από την πρώτη μας συγκέντρωση είδαμε τον κόσμο μας να δίνει βροντερό παρών στο γήπεδο και το ίδιο εύχομαι να γίνει καθ’ όλη τη διάρκεια της νέας περιόδου. Θέλω να πιστεύω ότι και η συνέχεια θα είναι ανάλογη καθώς κάθε ομάδα έχει ανάγκη τους οπαδούς της. Οι δικοί μας έχουν δείξει ότι αγαπάνε παθολογικά τον Ατρόμητο και μακάρι η προσέλευσή τους στο γήπεδο να είναι ακόμη πιο μαζική».

Διπλή προπόνηση περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για τους παίκτες της ομάδας. Η πρωινή προπόνηση είχε περισσότερο το χαρακτήρα χαλαρώματος έπειτα από το χτεσινό φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου. Στην απογευματινή προπόνηση θα λάβουν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του Σαρμιέντο που θα συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα στο γήπεδο.

Eπιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube