Πολύ κοντά στην απόκτηση του Χεράρδο Μπλάνκο βρίσκεται η Κέρκυρα. Όπως γράφει η «SportDay», οι «Φαίακες» έχουν καταθέσει πρόταση στη Λίβερπουλ για τον δανεισμό του 19χρονου αριστερού χαφ (παίζει και «δεκάρι») και η αγγλική ομάδα έχε απαντήσει καταφατικά.
Η μεταγραφή είναι σε καλό δρόμο και εκτιμάται πως θα έχει ολοκληρωθεί - θετικά - σε τρεις με τέσσερις μέρες. Μάλιστα, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Νίκος Λυράκης, έχει καταφέρει να βάλει και οψιόν αγοράς.

Αρκετοί θεωρούν ότι ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είναι αξιόλογη περίπτωση και έρχεται στην Ελλάδα με εξαιρετικές συστάσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «κόκκινοι» είχαν αποκτήσει τον Αργεντινό (με ισπανικό διαβατήριο) από την Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2007.

* Μετά το Σαββατοκύριακο αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Δημήτρη Γιάντση από την Κέρκυρα. Ο 22χρονος επιθετικός φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τους «Φαίακες», αλλά πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή (σ.σ.: η προσφυγή του θα εκδικαστεί πιθανότατα τη Δευτέρα).

* Τον 17χρονο τερματοφύλακα (1,95 μ. ύψος), Στέφανος Αζόφ Νταβίντοβιτς, δοκιμάζει από χθες ο Μπάμπης Τεννές. Ο νεαρός γκολκίπερ θα μείνει στα Τρία Πέντε Πηγάδια και τις επόμενες ημέρες. Ο Νταβίντοβιτς γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρωσία από Έλληνες γονείς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube