Ο Ατρόμητος ήταν ο νικητής του πρώτου φιλικού της σεζόν κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Οι δύο ομάδες απέδωσαν ωραίο ποδόσφαιρο για την εποχή και η ομάδα του Περιστερίου ήταν αυτή που «έκλεψε» τη νίκη στο τελευταίο λεπτό χάρη σε τέρμα του Φαβάλι.

Οι Βολιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Σολάκη στο 27ο λεπτό, ο οποίος μπροστά από κενή εστία δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει και να ανοίξει το τέρμα. Από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος πήρε τα «ηνία» του αγώνα και κατάφερε να ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο με τον Περόνε στο 55’. Το τελικό 2-1 έκανε ο Φαβάλι με κεφαλιά στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι δύο προπονητές έμειναν ικανοποιημένοι από την συμπεριφορά των παικτών τους και τόνισαν:

Δώνης (Ατρόμητος): «Αυτό που με ενδιαφέρει την συγκεκριμένη στιγμή είναι ότι αν και έχουμε εννιά μέρες προετοιμασίας τα παιδιά προσπάθησαν και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν περιμένω να δω ιδιαίτερα πράγματα από τόσο νωρίς όμως όσο περνάει ο καιρός θα μπορέσουμε να περάσουμε και να προσθέσουμε τα στοιχεία που θέλουμε να έχει η ομάδα».

Τσιώλης (Ολ. Βόλου): «Έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου. Στο δεύτερο μέρος κάναμε κάποιες αλλαγές και χάσαμε την ισορροπία μας. Για μένα δεν έχει καμία σημασία το αποτέλεσμα».

Ατρόμητος: Καραγκιολίδης, Νάστος, Μπιλαγί, Σαμπού, Ολιβέιρα, Σφακιανάκης, Μπάλλας, Καραγκούνης, Τάτος, Αναστασάκος, Σαγκανόφσκι. Αγωνίστηκαν και οι: Μιχαηλίδης, Σκόνδρας, Μελισσάς, Αποστολόπουλος, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Αθανασίου, Φαβάλι, Καραλής, Μπρίτο Περόνε.

Ολυμπιακού Βόλου: Ρόκα, Ψυχογιός, Αλβάρεζ, Τόμας, Δαραδούκας, Ρίκκα, Σκάρος, Καπετάνος, Ουμπίντεζ, Μόνχε, Σολάκης. Αγωνίστηκαν και οι : Κολίτσης, Γκότοβος, Σέλεσι, Ρόκκας, Μάρτιν, Κάστρο, Πλιάγκας, Καπάνταης, Τσεκούρας, Μητρόπουλος.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube