Στην Κέρκυρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αινείας Καλογέρης. Το τελευταίο διάστημα ο μάνατζερ του 20χρονου μεσοεπιθετικού είχε συζητήσεις με διάφορες ελληνικές ομάδες και κάποιους συλλόγους του εξωτερικού, όμως αποφασίστηκε να αγωνιστεί στους «Φαίακες».

Ο ταλαντούχος άσος προέρχεται από τις ακαδημίες του Χουάν Ραμόν Ρότσα, όπου τον «ανακάλυψε» ο Τόνι Σαβέφσκι και τον πήρε στη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ. Στην «Ένωση» έκανε κάποιες καλές εμφανίσεις και μπόρεσε να προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού.

Μάλιστα, τον περασμένο Ιανουάριο πήγε στην Ολλανδία και έκανε προπονήσεις με την Γκρόνινγκεν, όμως οι διοικούντες την ομάδα δεν ήθελαν να δώσουν τα χρήματα που απαιτούνταν στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, οι Ολλανδοί έπρεπε να δώσουν κάποιο ποσό (περίπου 200.000) στους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι ήταν η πρώτη επαγγελματική ομάδα του Καλογέρη.

* Παίκτης της Κέρκυρας θα παραμείνει ο Φλαβίνιο, αφού ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση για ανανέωση του συμβολαίου του και θα μείνει για έκτη σερί σεζόν στο Νησί. Ο Βραζιλιάνος χαφ έχει ξεπεράσει τη ρήση πρόσθιου χιαστού που είχε υποστεί στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στις 2 Μαΐου και θα επιστρέψει αύριο στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας.

* Δεν αποκλείεται η Κέρκυρα να αποκτήσει άμεσα τρεις ακόμη παίκτης. Οι «Φαίακες» βρίσκονται μια… ανάσα από τους Χρήστο Καλαντζή και Μοχάμεντ Αμπουμπακαρί, ενώ είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί - με τη μορφή δανεισμού - ο Ορέστης Καρνέζης. Μάλιστα, οι διοικούντες την ομάδα φέρονται να έκαναν πρόταση στον Μιχάλη Μπουκουβάλα, ο οποίος δεν υπολογίζεται στη Λάρισα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube