Η ομάδα των Διεθνών Επίλεκτων Ποδοσφαιριστών θα βρίσκεται στις 10 και 11 Ιουλίου, στα Στύρα Ευβοίας, χαρίζοντας πλούσιο θέαμα με τον 3ο αγώνα της για το φετινό καλοκαίρι!

Ο αγώνας επίδειξης της ομάδας των Διεθνών Επίλεκτων εντάσσεται στο τοπικό Τουρνουά Beach Soccer, και θα διεξαχθεί στην Παραλία Λιμνιώνα Μεσοχωρίων, προς την πλευρά του Αιγαίου.

Ομάδες από την ευρύτερη περιοχή του νεοσύστατου Δήμου Καρύστου θα αναμετρηθούν μεταξύ τους και ο νικητής θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Διεθνών Επίλεκτων Ποδοσφαιριστών η οποία θα απαρτίζεται από τους Γιώργο Αμανατίδη, Ντανιέλ Μπατίστα, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, Κυριάκο Τοχούρογλου, Κώστα Κιάσσο, τον ηθοποιό Κώστα Σόμμερ και άλλους!

Το Τουρνουά, είναι μια διοργάνωση του Δήμου Στυρεών με Δήμαρχο την κα Σοφία Μούτσου το οποίο και πραγματοποιείται στο πλαίσιο των πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων του Δήμου για το καλοκαίρι του 2010.

Η αποστολή των Επίλεκτων θα βρίσκεται στα Στύρα από το Σάββατο, με σκοπό να προσφέρει εντυπωσιακές φάσεις και πολλά γκολ στους θεατές. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Εύβοια, η ομάδα των Επίλεκτων θα παρακολουθήσει και τους τελικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ν. Αφρικής, μαζί με τη νεολαία της περιοχής, δίνοντάς τους την ευκαιρία να τους απολαύσουν και ... εκτός γηπέδου!

Τα Στύρα Ευβοίας είναι ο τρίτος σταθμός για την ομάδα των Διεθνών Επίλεκτων αυτό το καλοκαίρι, μετά τη Σάμο και την Ιτέα, και θα ακολουθήσουν και άλλοι αγώνες σε , Ηράκλειο, Ναύπλιο, Χίο και άλλους όμορφους προορισμούς.

Χορηγοί επικοινωνίας των Διεθνών Επίλεκτων είναι η εφημερίδα SPORTDAY και ο ραδιοσταθμός NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube