Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τους εκπροσώπους των Μάικ Μπατίστ και Ντρου Νίκολας για την ανανέωση των συμβολαίων τους. Κι ενώ αρχικά θεωρούνταν ότι αυτές θα είναι σύντομες, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβαίνει. Υπάρχουν διαφορές μεταξύ της «πράσινης» ΚΑΕ και των Αμερικανών, στους οποίους έχουν γίνει προτάσεις και από άλλους συλλόγους της Ευρώπης.

Ωστόσο είναι καθ΄όλα θετικό το γεγονός ότι τόσο ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ όσο και ο 29χρονος σούτινγκ γκαρντ θέλουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αναμένει τις εξελίξεις με τους Μπατίστ και Νίκολας προκειμένου να προχωρήσει με τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Μάλιστα, αναμένεται να γίνει πρόταση του Παναθηναϊκού στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με σημαντικά μειωμένες αποδοχές. Αυτό δεν αποκλείει το «ναι» του Λιθουανού -που παράλληλα έχει στα χέρια του προτάσεις από Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αρμάνι Μιλάνο- αφού έχει εκφράσει την επιθυμία του να μείνει στο «τριφύλλι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube