Σοβαρό πρόβλημα κάτω από τα δοκάρια αντιμετωπίζει η Μπενφίκα και για αυτόν τον λόγο η διοίκηση των πρωταθλητών Πορτογαλίας αναμένεται να ζητήσει από την πορτογαλική λίγκα και την UEFA ειδική άδεια, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στη μεταγραφή νέου γκολκίπερ, ο οποίος αναμένεται να καλύψει το κενό που άφησαν στους Λουζιτανούς οι τραυματίες Ζοζέ Μορέιρα και Κιμ Σίλβα.

Ο τελευταίος αναμένεται να μεταβεί στη Γερμανία, ώστε να υποβληθεί σε επέμβαση κήλης, αφού τραυματίστηκε στη διάρκεια του σαββατιάτικου με την Αμαδόρα. Ο 29χρονος τερματοφύλακας αντικαταστάθηκε στο 39 από τον 19χρονο Ρούι Νερέου, που έκανε το ντεμπούτο του στην Superliga.

Με τον Ζοζέ Μορέιρα να έχει τεθεί εκτός δράσης για έξι μήνες, ύστερα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο δεξί γόνατο, και τον Κιμ να χάνει τουλάχιστον δύο αγώνες πρωταθλήματος και την αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, τα πορτογαλικά ΜΜΕ αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο η διοίκηση της Μπενφίκα να ζητήσει άδεια για την απόκτηση νέου τερματοφύλακα. Εάν τελικά επιτραπεί αυτό ο Ρόναλντ Κούμαν αναμένεται να αποκτήσει ξένο τερματοφύλακα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube