Πολλά γκολ και αποθέωση για τους Διεθνείς Επίλεκτους Beach Soccer στη Σάμο! Γεύση...Μουντιάλ από Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, Ντανιέλ Μπατίστα, Γιώργο Αμανατίδη, Κυριάκο Τοχούρογλου, Κώστα Κιάσσο και τον Κώστα Σόμμερ!

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 20 Ιουνίου το Τουρνουά Beach Soccer ''Samos 2010'', στο beach bar Maredeus, στο Ποτοκάκι, με τη συμμετοχή της ομάδας των ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ που απαρτιζόταν από τους Γιώργο Αμανατίδη, Ντανιέλ Μπατίστα, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, Κώστα Κιάσσο, Κυριάκο Τοχούρογλου αλλά και τον Κώστα Σόμμερ ως guest star!

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στις 18, 19 και 20 Ιουνίου με τη συμμετοχή 10 ομάδων και ήταν μια συνδιοργάνωση του Δημοτικού Οργανισμού Τουρισμού Πυθαγορείου με Πρόεδρο τον Νικόλαο Λύκο (αντιδήμαρχο Πυθαγορείου) και του Balla Club του Λάκη Χαριλάου, με την υποστήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σάμου, ενώ η αποστολή είχε φθάσει στο Πυθαγόρειο από το Σάββατο και φιλοξενήθηκε στο Proteas Βlu Resort. Ύστερα από πολύ όμορφες αναμετρήσεις στην άμμο, που καθημερινά προσέλκυαν πολύ μεγάλο αριθμό θεατών στο Maredeus, η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

1 Restaurant ELIA
2 ΚΑΦΕ ΡΕΤΡΟ
3 ΚΑΒΟ ΠΟΥΝΤΕΣ Beach Bar
4 BRONX

Στο μεγάλο τελικό μεταξύ ΕΛΙΑΣ και ΚΑΦΕ ΡΕΤΟ, νικητές ανακηρύχθηκαν οι πρώτοι, με 7-4. Οι Διεθνείς Επίλεκτοι αντιμετώπισαν και τους 2 φιναλίστ σε αγώνες επίδειξης προσφέροντας πλούσιο θέαμα στο πολύ ένθερμο κοινό της Σάμου, που απόλαυσε πολλά γκολ και εντυπωσιακές φάσεις από τους μεγάλους άσσους των ελληνικών γηπέδων.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών κατέκλυσαν το ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο Beach soccer του Cafe Maredeus, βρίσκοντας την ευκαιρία να απολαύσουν θέαμα και συγκινήσεις παρακολουθώντας τα ινδάλματά τους.

Tο πρώτο παιχνίδι μεταξύ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ και ΕΛΙΑΣ ήταν αμφίρροπο με σκορ 3-2 και σκορερ για τους επίλεκτους τους Σόμμερ, Μπατίστα και Κιάσσο.

Στο επόμενο παιχνίδι, ανεβάζοντας συνεχώς ρυθμούς και έχοντας στις τάξεις τους και τον Χαριλάου, οι Επίλεκτοι κέρδισαν τους ΚΑΦΕ ΡΕΤΡΟ 13-6. Έξι γκολ πέτυχε ο Λουτσιάνο, ο οποίος είχε και εντυπωσιακές εμπνέυσεις καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, από δύο οι Κώστας Κιάσσος και Ντανιέλ Μπατίστα και από ένα οι Κώστας Σόμμερ, Λάκης Χαριλαου και Γιώργος Αμαντίδης, ο τελευταίος μάλιστα με εντυπωσιακό ψαλιδάκι!

Η πολύ όμορφη διοργάνωση Beach Soccer ''Samos 2010'' ολοκληρώθηκε με βραβεύσεις και αναμνηστικά δώρα σε όλα τα μέλη της αποστολής, από τον Αντιδήμαρχο Πυθαγορείου και πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Τουρισμού Πυθαγορείου κο Νικόλαο Λύκο. Με το τέλος των βραβεύσεων, νικητές, ηττημένοι και όλοι οι παρευρισκόμενοι συνέχισαν τη διασκέδαση με ένα μεγάλο beach party με πολύ κέφι και ωραία μουσική.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Σάμο, οι ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ δε σταμάτησαν να υπογράφουν αυτόγραφα και να φωτογραφίζονται με τους θαυμαστές τους και των δύο φύλων και όλων των ηλικιών, παρακολουθώντας μαζί τους και τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής!

Η Σάμος ήταν ο πρώτος σταθμός για την ομάδα των Διεθνών Επίλεκτων αυτό το καλοκαίρι, μιας και θα ακολουθήσουν και άλλοι αγώνες σε Ιτέα, Ηράκλειο, Πρέβεζα, Καμένα Βούρλα και άλλους όμορφους προορισμούς.

Χορηγός επικοινωνίας της ομάδας Διεθνών Επίλεκτων Ποδοσφαιριστών είναι η SPORTDAY και o NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube