Ασταμάτητη φαίνεται να είναι η Μπράγκα, η οποία το Σάββατο το βράδυ επικράτησε με 1-0 της Μποαβίστα και παραμένει στην «κορυφή». Σκόρερ της συνάντησης ήταν ο Μαντρίντ, όταν στο 31ο λεπτό κατάφερε να νικήσει την άμυνα των φιλοξενουμένων. Πλέον, τα παιχνίδια της Κυριακής, θα κρίνουν ποιες ομάδες μπορούν να πλησιάσουν την Μπράγκα.

Το παιχνίδι της ημέρας:

ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΠΟΡΤΟ

Η αγωνιστική «κλείνει» με ένα δυνατό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν μόλις ένα βαθμό διαφορά. Το «Ρουί Άλβες», είναι μια πολύ δυνατή έδρα και οι «δράκοι» θα έχουν ένα πολύ δύσκολο βράδυ, μετά και την κόπωση από το ματς του Τσάμπιονς Λίγκ με την Ίντερ. Τα τελευταία χρόνια οι αναμετρήσεις λήγουν ισόπαλες.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια:

Το ματς μεταξύ της Ακαντέμικα και της Λεϊρία είναι αμφίρροπο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την προϊστορία με το μέρος τους. Η Μαρίτιμο φαίνεται τις τελευταίες αγωνιστικές να έχει «ανέβει» και δύσκολα θα καταφέρει να επικρατήσει της Ναβάλ. Το πιο εύκολο της παιχνίδι θα έχει η Πάκος Φερέιρα υποδεχόμενη την «ασθενέστατη» Πεναφιέλ, με τον μόλις ένα βαθμό από την έναρξη του πρωταθλήματος. Η Σετουμπάλ, βρίσκεται σε εξαιρετική «φόρμα» και στην έδρα δεν θα δυσκολευτεί απέναντι στην Γκιμαράες. Τέλος, το ματς Ζιλ Βιθέντε – Σπόρτινγκ κρύβει πολλές «παγίδες» μιας και τα «λιοντάρια» βρίσκονται σ’ ένα διοικητικό και αγωνιστικό «χάος» μετά τα γεγονότα της βδομάδας που μας πέρασε.

Συνοπτικά τα παιχνίδια:

Κυριακή 23/10/2005

ΑΚΑΝΤΕΜΙΚΑ – ΛΕΪΡΙΑ 18.00

ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΝΑΒΑΛ 18.00

ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ – ΠΕΝΑΦΙΕΛ 18.00

ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ 21.00

ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ 21.15

ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΠΟΡΤΟ 23.15

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαχάρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube