Σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου, ο Βαγγέλς Νάστος φιλοξενεί κάνοντας έναν απολογισμό της σεζόν που τελείωσε, τονίζει: «Ήταν θετική. Η ομάδα ερχόταν από τη Β' Εθνική και έπρεπε πρώτα να μείνει στην κατηγορία και μετά να δούμε τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε. Αν σκεφθεί κανείς ότι πήραμε τελικά την έβδομη θέση και κάναμε πολύ καλά παιχνίδια μπορώ να την χαρακτηρίσω πετυχημένη».

Για τον εαυτό του δηλώνει: «Είναι σημαντικό ότι δεν δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ καθόλου. Εξάλλου είχα παίξει και παλαιότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ήξερα από την αρχή που ερχόμουν. Δεν έχω μετανιώσει καθόλου -μα καθόλου- που γύρισα στην Ελλάδα, γιατί ήρθα σε ένα πολύ καλό σωματείο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για την επιλογή που έκανα. Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου απόδοση. Θα κρίνουν εκείνοι που πρέπει αν πρόσφερα ή όχι στην πορεία της ομάδας».

Για τους στόχους της ομάδας τη νέα χρονιά, τόνισε: «Αφετηρία είναι η θέση που τελειώνεις το προηγούμενο πρωτάθλημα και θέλεις ή να μείνεις εκεί ή να πας ένα και δύο σκαλιά παραπάνω. Δεν πρέπει να κάνουμε τρελά όνειρα, αν έχουμε στόχο την έκτη θέση είναι μια καλή αφετηρία». Και για την παραμονή του προπονητή: «Είναι σημαντικό, γιατί πλέον ξέρουμε τι ζητάει από κάθε παίκτη και τι ζητάει για την ομάδα. Νομίζω ότι τα λάθη θα είναι λιγότερα από πέρυσι και θα μπορέσουμε να προσφέρουμε πολλά περισσότερα όλοι οι παίκτες».

Τέλος, αναφερόμενος στον Βασίλη Καραγκούνη που πήρε μεταγραφή στην ιταλική Ουντινέζε, σχολιάζει: «Του εύχομαι καλό κουράγιο, γιατί θα είναι πολύ δύσκολα με τη γλώσσα στην αρχή και πρέπει να μπει καλά. Είναι όμως σε πολύ καλή ηλικία και πρέπει να τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί σύντομα. Είναι πολύ καλό παιδί και σπουδαίο ταλέντο με τα θετικά και αρνητικά του. Να δουλέψει λοιπόν πάνω στα αρνητικά και πιστεύω ότι αν δείξει δύναμη και κουράγιο μπορεί να κάνει πολύ καλή καριέρα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube