Όσο ο ποδοσφαιρικός πυρετός αυξάνεται, η British Airways προετοιμάζεται να μεταφέρει σχεδόν 70.000 επιβάτες στη Νότιο Αφρική κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης γιορτής ποδοσφαίρου.

Ο Εθνικός αερομεταφορέας της Μεγάλης Βρετανίας θα πραγματοποιεί 19 πτήσεις την εβδομάδα προς το Γιοχάνεσμπουργκ και επτά πτήσεις προς το Κειπ Τάουν, ενώ τις πτήσεις σε εσωτερικούς και περιφερειακούς προορισμούς θα αναλάβει η συνεργαζόμενη τοπική αεροπορική εταιρεία, Κομέιρ.

Ως επίσημη αεροπορική εταιρεία για την διεκδίκηση της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στην Αγγλία το 2018, η British Airways θα συμβάλει καθοριστικά έτσι ώστε οι λάτρεις του ποδοσφαίρου να μπουν στο πνεύμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο στις πτήσεις προς τη Νότιο Αφρική θα πραγματοποιούνται ειδικές ανακοινώσεις και θα προσκαλούν τους επιβάτες να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα της Αγγλίας για την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018. Ειδικά διακοσμημένο αεροσκάφος θα πραγματοποιήσει κάποιες από αυτές τις πτήσεις με το πρόσθιο τμήμα του να παραπέμπει σε μπάλα ποδοσφαίρου.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην επιθετικός της εθνικής ομάδας της Αγγλίας Γκάρι Λίνεκερ που συνέβαλε καθοριστικά στην έναρξη της καμπάνιας υποστήριξης της British Airways για την διεκδίκηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Αγγλία το 2018 δήλωσε σχετικά: «Η φιλοξενία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου στην Αγγλία το 2018 θα αποτελέσει προνόμιο και αφορμή για ευρεία προώθηση του Αγγλικού ποδόσφαιρο. Μέχρι σήμερα όλες οι προσπάθειες μας για τις προηγούμενες διοργανώσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Αγγλία ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένες, και ευελπιστούμε να διατηρήσουμε την παράδοση»

Ο Άσλει Κόουεν Περιφερειακός Διευθυντής της British Airways σε Ασία, Ειρηνικό και Αφρική δήλωσε σχετικά: «Η Νότιος Αφρική αποτελεί ένα από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς μας, και σίγουρα θα γίνει ακόμη περισσότερο αυτό το καλοκαίρι. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα υποδεχθούμε τόσους πολλούς επιβάτες στο Πολύχρωμο Έθνος τις επόμενες εβδομάδες»

Οι επιβάτες της British Airways που θα πετάξουν στην Αφρική τον Ιούνιο και τον Ιούλιο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εν πτήση παραδοσιακές τοπικές - και ιδιαίτερα δημοφιλείς στην Αγγλία - γεύσεις όπως Chicken tikka masala, σολομό με σως από ουίσκι και βουτυρωμένες καφέ γαρίδες Grimsby, μενταγιόν βοδινού και Eton Mess με κομπόστα φράουλας και μεγάλη επιλογή κρασιών Νοτίου Αφρικής.

Τον Ιούνιο η British Airways θα μεταφέρει σε όλο τον κόσμο συνολικά περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια επιβάτες.

Για τις τελευταίες προσφορές και κρατήσεις θέσεων, καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά το ταξίδι σας με την British Airways, επισκεφθείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα της εταιρείας www.ba.com, το Κέντρο Κρατήσεων στο 8011156000 ή τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Για να υποστηρίξετε την υποψηφιότητα της Αγγλίας για την φιλοξενία του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου το 2018 επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.england2018bid.com

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube