Αισιόδοξος πως ο Ατρόμητος θα προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στο Περιστέρι είναι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Αυτή η πενταετία είναι ένα χρονικό διάστημα το οποίο χαρακτηρίζεται από ιδιαιτερότητες. Ενώ ξεκίνησε θριαμβευτικά με την έξοδό της ομάδας στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και τη διπλή αναμέτρηση με την τότε κάτοχο του θεσμού Σεβίλλη, ήρθε το αναπάντεχο πισωγύρισμα με τον υποβιβασμό στη Β’ Εθνική που όπως και να το κάνουμε μας σημάδεψε αγωνιστικά και ζημίωσε το πρεστίζ του συλλόγου. Ήταν πολύ σημαντικό όμως και συνάμα ευχάριστο ότι ο Ατρόμητος ανέβηκε αμέσως και αυτή την στιγμή προσπαθεί να βρει το σωστό βηματισμό για να γίνει μια υπολογίσιμη και σίγουρη αξία για τη Σούπερ Λίγκα», δήλωσε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην οργάνωση του συλλόγου: «Το γεγονός ότι η ομάδα είναι οργανωμένη και σωστά δομημένη είναι στοιχεία που την ξεχωρίζουν από άλλα σωματεία του ίδιου επιπέδου και βεληνεκούς αλλά αυτά από μόνα τους δεν αρκούν ούτε να τη διατηρήσουν στη Σούπερ Λίγκα, πολύ δε περισσότερο για να την καταστήσουν αυτά που είπα προηγουμένως, δηλαδή μια σταθερή και υπολογίσιμη δύναμη».

Ο κ. Ευάγγελος Μπαταγιάννης κατέληξε λέγοντας τα εξής: «Θεωρώ ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα των πέντε ετών η ομάδα πορεύεται με μερικές χιλιάδες ηρωικούς φιλάθλους που δεν την εγκατέλειψαν ούτε στα πέτρινα χρόνια, έστω και αν ήταν σύντομο το χρονικό διάστημα, αλλά ποτέ δεν συμπορεύτηκε και συνταξίδεψε μαζί με την πόλη δίνοντας την εντύπωση ότι είναι δύο ξεχωριστά πράγματα.

Ας ελπίσουμε όμως ότι με την πάροδο του χρόνου και με την εδραίωση της ομάδας στις δυνάμεις της Σούπερ Λίγκας οι νέες γενιές των παιδιών που ζουν σήμερα στο Περιστέρι θα αποκτήσουν την συνείδηση ότι η ομάδα της καρδιάς τους είναι εν τέλει η ομάδα της πόλης τους. Θέλω να πιστεύω ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας θα ξημερώσουν καλύτερες μέρες για τον Ατρόμητο αλλά και για αθλητικό Περιστέρι γενικότερα. Εύχομαι σε όλους τους φιλάθλους καλό καλοκαίρι και να επιστρέψουν γεροί και με μεγαλύτερη όρεξη στο γήπεδο την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά
».

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube