Δυο αγώνες απέμειναν για να ολοκληρωθεί το σκηνικό για τους 8 του πρωταθλήματος N'JOY Unibasket 5. Πιο συγκεκριμένα, την οκτάδα θα συμπληρώσουν δυο εκ των ζευγαριών Παλτά (DEREE) - Ψάρια (ΠΑ.ΠΕΙ.) και Λούστροι (ΠΑ.ΠΕΙ.) - Γραφικοί (ΤΕΦΑΑ). Δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι κατά τη φετινή σεζόν μέσα από μια σειρά εντυπωσιακών αγώνων, πάρα πολλές ήταν οι δυνατές ομάδες που αναγκάστηκαν από νωρίς να αποχαιρετήσουν το τουρνουά.

Λίγα λόγια ωστόσο για τις έξι ομάδες που μέχρι στιγμής πέρασαν με επιτυχία στη φάση των 8.

Οι -γνωστοί πλέον- Over The River μοιάζουν ανίκητοι και δικαίως χαρακτηρίζονται ως το μεγάλο φαβορί. Η ομάδα-φόβητρο θα βρει ωστόσο στο δρόμο της τους καταιγιστικούς Ο.Υ.Κ. που με τη σκληροτράχηλη άμυνά τους "καθαρίζουν" εύκολα και τα πιο δύσκολα ματς...

Οι περσινοί πρωταθλητές του N'JOY Unibasket, L.A. Shakers βρίσκουν μέχρι στιγμής τον τρόπο να περνάνε νικηφόροι τα παιχνίδια τους. Μένει να δούμε πως θα χειριστούν τους BYRON LORDS, μια ομάδα που για πρώτη φορά στα χρονικά της φτάνει τόσο ψηλά στη διοργάνωση, έχοντας αποκλείσει δυνατές ομάδες στην πορεία της.

Η ομάδα Κυπριάδου B.C. μπορεί να "ζορίστηκε" στο τελευταίο της παιχνίδι αλλά συνεχίζει αήττητη, έχοντας βλέψεις για ακόμη ψηλότερα. Η Κυπριάδου θα κληθεί τώρα να αντιμετωπίσει τους X-Ballfriends που παρά το τι δηλώνει το όνομά τους, δείχνουν να έχουν αγαστές σχέσεις με την πορτοκαλί θεά, έχοντας φτάσει αήττητοι μέχρι τους 8.

Αναμφίβολα η προημιτελική φάση στο Ν'JOY Unibasket 5 επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και αμφίρροπα ματς καθώς και οι 8 παρουσιάζουν πολύ δυνατά ρόστερ και δεμένα σχήματα.

Στις δύσκολες αναμετρήσεις, το Gatorade, νούμερο 1 ισοτονικό ποτό στον κόσμο, αποτελεί κυριολεκτικά προέκταση του χεριού των αθλητών...

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube