Με απόλυτη επιτυχία και με συνεχείς αυξητικές τάσεις όσον αφορά τις δηλώσεις συμμετοχών, ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των θερινών δραστηριοτήτων της Juventus Soccer Schools που στεγάζεται στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα.

Τα τρία τουρνουά Gollissimο που διοργανώθηκαν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Παλλήνης, συγκέντρωσαν συνολικά 458 παιδιά από 6-10 ετών, τα οποία διασκέδασαν με την ψυχή τους, εξασκήθηκαν στο αγαπημένο τους άθλημα και “μέτρησαν” τις ποδοσφαιρικές τους δυνατότητες, υπό την επίβλεψη των Ιταλών και Ελλήνων προπονητών της Ακαδημίας και του scouter της Γιουβέντους στην Ελλάδα, Σταύρου Παπανδρέου.

Το 1ο τουρνουά Gollissimo (25/04) φιλοξένησε 140 λιλιπούτειους ποδοσφαιρόφιλους, στο 2ο (15 & 16/05) οι αιτήσεις έφτασαν τις 153, ενώ στο 3ο (29 & 30/05) “έσπασαν” το φράγμα των 160 (165 για την ακρίβεια). Η προοδευτική αύξηση των συμμετοχών αλλά και τα συνολικά 192 εξωσχολικά παιδιά (41,93%) που δήλωσαν συμμετοχή, καταδεικνύουν την επιτυχία του πρωτοποριακού εγχειρήματος από την αριθμητική σκοπιά.

Το σημαντικότερο κέρδος, όμως, είναι η ικανοποίηση των παιδιών που έμειναν απολύτως ευχαριστημένα από το εξειδικευμένο προπονητικό πρόγραμμα, αφού από τουρνουά σε τουρνουά, εντάθηκαν οι ρυθμοί των προπονήσεων και επιτεύχθηκε η καλύτερη δυνατή εξοικείωση των νεαρών αθλητών.

Το κλίμα ήταν άκρως εορταστικό, ενώ το παρών έδωσε και ο δημοφιλής αθλητικός συντάκτης Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ο οποίος απάντησε στις ερωτήσεις παιδιών και γονέων, μοιράστηκε με όλους τις αστείρευτες αθλητικές του γνώσεις και δεν παρέλειψε να επιφυλάξει μία μικρή επίδειξη ποδοσφαιρικής τεχνικής.

Ο τελικός απολογισμός, πέρα από τη διασκέδαση και την ποδοσφαιρική πανδαισία, ήταν το “φουσκωμένο” μπλοκάκι των προπονητών, οι οποίοι έχουν ήδη επιλέξει τους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, που θα ταξιδέψουν στο Τορίνο για να δοκιμαστούν από τους υπευθύνους των τμημάτων υποδομής της “Μεγάλης Κυρίας”.

Η Juventus Soccer Schools ανανεώνει πλέον το ραντεβού της με τους νεαρούς ποδοσφαιρόφιλους (από 5-16 ετών) για τις 20 Ιουνίου, οπότε και θα αρχίσει το Summer Camp, το οποίο και περιλαμβάνει 4 περιόδους. Το Summer Camp της Juventus θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα στην Παλλήνη, με Ιταλούς προπονητές και ειδικά προπονητικά προγράμματα τεχνικής, τακτικής & τερματοφυλάκων.

Η παρουσία Ιταλών τεχνικών & scouter ανοίγει το δρόμο για το Τορίνο και για υποτροφίες …σε αυτούς που θα ξεχωρίσουν!

Πληροφορίες www.cgs.gr/juventus Tηλ. 210 6030411-17

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube