Η φάση των 32 στο N'JOY Unibasket 5 μας επεφύλαξε πολλές δυνατές αναμετρήσεις! Τα 4 γκρουπ δυναμικότητας που σχηματίστηκαν βάσει βαθμολογίας δεν αντικατόπτριζαν πάντα απόλυτα τη δυναμική των ομάδων και έτσι δεν έλειψαν τα ντέρμπυ από την πρώτη κιόλας φάση των νοκ άουτ.

Μεταξύ των πολύ δυνατών αγώνων ξεχωρίζει αυτό ανάμεσα στη Friends' Team και τους ΤΕΦΑΑ Rockets (75-79),ο οποίος προσέφερε άφθονο μπασκετικό θέαμα. Το χαμηλό σκορ στο ματς μεταξύ των Various Artists και Blue Hot Old Boys (38 - 34) κάθε άλλο παρά αδιάφορο παιχνίδι υποδηλώνει . Ξεχωρίζει ακόμα η νίκη των West Empire επί των ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ με σκορ 54 – 41 ενώ τα Παλτά κατάφεραν να περάσουν από τον σκόπελο της ομάδας Βρωμόσκυλα επικρατώντας με τελικό σκορ 89 – 86.

Βαδίζοντας πλέον σταθερά προς την φάση των 16, με τους περισσότερους αγώνες της φάσης των 32 να έχουν ολοκληρωθεί, η συνέχεια αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστική. Το αγωνιστικό επίπεδο των ομάδων είναι χρόνο με το χρόνο πιο ανεβασμένο, γεγονός που καθιστά το N’JOY Unibasket πόλο έλξης για τους φοιτητές που είναι λάτρεις της πορτοκαλί θεάς.. .

Πάντα στο πλευρό της διοργάνωσης, το N’JOY φροντίζει για το μόνιμο refill σε σοκολατούχο γάλα για όλους όσοι συμμετέχουν στο Ν’JOY Unibasket 5!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube