Συνέντευξη στο site της ομάδας του Ατρομήτου, παραχώρησε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Χρυσόστομος Μιχαηλίδης. Ο 35χρονος πορτιέρο αφού έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν τόνισε πως αυτό που καταξιώνει τις ομάδες είναι η διάρκεια, μίλησε για τα βήματα προόδου του συλλόγου, για τον κόσμο της και για το νέο μεταγραφικό απόκτημα Ανρί Καμαρά. Για το τέλος και αφού ανέφερε ότι άξιζε να πάρει περισσότερες ευκαιρίες στην Εθνική ομάδα, επισήμανε ότι έχει ακόμα δύο τουλάχιστον χρόνια στην…πλάτη του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του αρχηγού της ομάδας στο atromitos.fc

Για τον αν μετάνιωσε που υπέγραψε στον Ατρόμητο πριν 5 χρόνια:

«Από την πρώτη στιγμή που υπέγραψα στην ομάδα δεν είχα κανένα απολύτως ενδοιασμό και ήμουν σίγουρος, αν και ποτέ δεν μετανιώνω για τις επαγγελματικές μου επιλογές. Μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια κέρδισα από την ομάδα αλλά και η ομάδα κέρδισε από μένα. Το ευρωπαϊκό όνειρο είναι πάντα μέσα στο μυαλό μου αλλά και στο μυαλό όλης της ομάδας. Δεν θα ήθελα βέβαια να είχα ζήσει τον υποβιβασμό στη Β' Εθνική αλλά αποδείχθηκε με τη φετινή μας πορεία ότι βγήκαμε πιο δυνατοί. Πιστεύω ότι έχουμε μέλλον μπροστά μας για να κάνουμε πολλά πράγματα. Σε όλα τα πράγματα στη ζωή υπάρχει ακμή και παρακμή, το θέμα είναι κατά πόσο ένας σύλλογος δουλεύει με σοβαρότητα για να ελαχιστοποιήσει τις αποτυχίες. Και ο Ατρόμητος αναμφισβήτητα δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση».

Για την Εθνική ομάδα και τις ευκαιρίες που δεν πήρε:

«Ο κάθε ποδοσφαιριστής περιμένει μέσα από την καριέρα του κάποια πράγματα και εγώ έμαθα να τα αποδέχομαι όπως είναι. Είμαι χαρούμενος λοιπόν που παίζω στον Ατρόμητο, με ενδιαφέρει ο Ατρόμητος και με ενδιαφέρει να κρίνομαι από τη δουλειά μου εκεί που ανήκω. Το κομμάτι της Εθνικής δεν είναι κάτι που περνάει από το χέρι μου. Δυστυχώς κάποιοι πιάνονται από ονόματα και όχι από αξίες».

Για το πόσο θα αγωνίζεται ακόμα καθώς έχει συμπληρώσει ήδη 5 χρόνια στην ομάδα:

«Μακάρι τα χρόνια να γίνουν εφτά και δέκα. Στο Περιστέρι νιώθω σαν το σπίτι μου και όσο είναι καλά στην υγεία μου θα μεγαλώσω το σερί. Είμαι άνθρωπος που λειτουργώ με το συναίσθημα. Όταν δένομαι, δύσκολα μετά αλλάζει αυτό».

Για το προπονητικό κέντρο της ομάδας, τον προπονητή και τον Καμαρά:

«Πολλές ομάδες θα ήθελαν το δικό μας κέντρο. Όπως εμείς προσπαθούμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, το ίδιο και η διοίκηση κάνει βήματα παραπάνω. Αναβάθμισε τον σύλλογο και μας δίνει το κίνητρο για να έχουμε περισσότερες φιλοδοξίες για μεγαλύτερα πράγματα. Είναι πολύ καλό να λειτουργεί ο ποδοσφαιριστής πάνω σε μια κατάσταση που γνωρίζει, διότι η διάρκεια καταξιώνει τις ομάδες. Η παραμονή του προπονητή είναι θετική και σημαίνει ότι η ομάδα έχει υπομονή, προσφέρει στήριξη και εμπιστοσύνη σε ένα έργο που ούτως ή άλλως είναι πετυχημένο. Όταν άλλες ομάδες δεν ξέρουν τι θα κάνουν, εμείς πήραμε τον Καμαρά που δείχνει ότι είμαστε σε σωστές βάσεις και γίνεται σωστός προγραμματισμός. Δεν είναι καλό να λέμε μεγάλα λόγια, όλοι κρινόμαστε μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω να μας βοηθήσει γιατί κανείς δεν αμφισβητεί την αξία του αλλά κι εμείς θα τον βοηθήσουμε για να καταλάβει ότι ήρθε σε μια οικογένεια».

Για την αγάπη των φιλάθλων της ομάδας:

«Όταν παίζω στο γήπεδο μας, δεν έχω λόγια να περιγράψω την αγάπη των φιλάθλων. Το ζω πολύ έντονα και είναι κάτι που όταν σταματήσω θα το θυμάμαι πάντα και θα το έχω μέσα στην καρδιά μου. Το συναίσθημα αυτό δεν περιγράφεται και εύχομαι να το ζήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές».

Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube