Ο Παναγιώτης Μαλιαρίτσης θα είναι ο αντικαταστάτης του Τάκη Οικονομόπουλου στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων στον Ατρόμητο, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ. Ο Μαλιαρίτσης έχει περάσει ακόμα από Αχαρναϊκό, Νέα Ιωνία, Ηλιούπολη και Φωστήρα και την περασμένη αγωνιστική εργαζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Παναγιώτη Μαλιαρίτση ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας από τη νέα περίοδο. Ο Παναγιώτης Μαλιαρίτσης εργάστηκε φέτος στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και παλαιότερα σε Αχαρναϊκό, Νέα Ιωνία, Ηλιούπολη και Φωστήρα.

Αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας στις επαγγελματικές κατηγορίες από το 1994 μέχρι το 2004 όταν και κρέμασε τα γάντια του. Μάλιστα έχει φορέσει τη φανέλα του Ατρόμητου από τον Ιανουάριο του 1999 μέχρι τον Ιούνιο του 2000. Επίσης αγωνίστηκε σε Χαϊδάρι, Δόξα Βύρωνα, Φωστήρα και Άγιο Δημήτριο.

Ο Παναγιώτης Μαλιαρίτσης έχει γεννηθεί στις 13/04/1970, είναι έγγαμος και κάτοχος διπλώματος (UEFA) προπονητή ποδοσφαίρου
».

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου, είπε: «Αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή που θα δουλέψω σε μια ιστορική ομάδα σαν τον Ατρόμητο, τη φανέλα του οποίου φόρεσα στο παρελθόν ως ποδοσφαιριστής. Τότε βέβαια οι εποχές ήταν διαφορετικές και πολύ πιο δύσκολες. Ο Ατρόμητος έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου και είναι μια από τις πιο οργανωμένες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ευχαριστώ τη διοίκηση και κυρίως τον προπονητή που με επέλεξε. Πλέον ανυπομονώ να πιάσω δουλειά και εύχομαι να ζήσω στο Περιστέρι πολύ ωραίες στιγμές».

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube