Ο Ντέιβιντ Μουρς, πρώην ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ, έχει μετανιώσει οικτρά που πούλησε τον σύλλογο στους Αμερικανούς και καλεί τους Τζίλετ και Χικς να παραδεχτούν ότι απέτυχαν και να πουλήσουν.

Με επιστολή του στην εφημερίδα «The Times», υποστηρίζει πως πούλησε την ομάδα στους Τζίλετ και Χικς με κάθε καλή πρόθεση - έχοντας ως εγγύηση την οικονομική τους επιφάνεια - δέχεται όμως πως έγιναν «αθώα» λάθη, παρότι έδρασε με βάση το συμφέρον του συλλόγου.

Την παραδοχή της αστοχίας στην επιλογή των Αμερικανών από πλευράς Μουρς ακολούθησε η προτροπή στους ιδιοκτήτες των «κόκκινων» να «πουλήσουν παραδεχόμενοι την αποτυχία τους και τον ρόλο που έπαιξαν και αυτοί στη σημερινή παρακμή της Λίβερπουλ».

Σχετικά με την προσφορά των Τζίλετ και Χικς που τελικώς αποδέχθηκε, εξήγησε πως: «το πλάνο ήταν ξεκάθαρο, στο έγγραφο δεσμεύονταν πως δεν θα υπάρξει κάποιο χρέος στον σύλλογο, ενώ συγκεκριμένοι πόροι θα επενδύονταν για επενδύσεις ώστε να ενισχυθεί ποιοτικά η ομάδα και για την ανέγερση σταδίου». Επίσης ,πρόσθεσε πως επικοινώνησε μαζί τους και τους ζήτησε: «να αποχωρήσουν με αξιοπρέπεια, παραδεχόμενοι την καταλυτική τους συνεισφορά στη σημερινή κατάσταση της Λίβερπουλ».

Επιμέλεια: Κώστας Πασχαλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube