Στα Κυριακάτικα παιχνίδια, η Μποαβίστα θα προσπαθήσει να κάνει μια νέα αρχή, για να ανέβει όσο μπορεί στην βαθμολογία. Στα υπόλοιπα ματς, αναμένονται αμφίρροποι αγώνες με πολύ σκληρές μονομαχίες, όπως φάνηκε και από το παιχνίδι της Παρασκευής μεταξύ της Μπράγκα και της Γκιμαράες.

ΜΠΡΑΓΚΑ - ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ 0 - 2

Την τρίτη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες σημείωσε την Παρασκευή το βράδυ η Μπράγκα, η οποία επιβλήθηκε εκτός έδρας της Γκιμαράες με 2-0 στη συνάντηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 3ης ημέρας του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Το σκορ στο στάδιο «Αλφόνσο Ενρίκες» άνοιξε στο 81ο λεπτό ο Ντελίμπασιτς, και το έκλεισε στις καθυστερήσεις ο πρώτος σκόρερ της Μπράγκα την περασμένη περίοδο, Ζοάο Τομάς. Να τονίσουμε πως και οι δύο ομάδες είχαν από μια αποβολή.

Τα παιχνίδια:

Στις αναμετρήσεις της Κυριακής, Ζιλ Βιθέντε και Νασιονάλ αναμένεται να πετύχουν πολλά γκολ, όπως συνήθως συμβαίνει στα μεταξύ τους παιχνίδια. Το ματς μεταξύ της Λεϊρία με την Μαρίτιμο, δείχνει αρκετά ισορροπημένο και στα περισσότερα παιχνίδια δεν αναδεικνύεται νικητής. Η Ναβάλ είναι αρκετά πιθανόν να περάσει και από την έδρα της Αμαδόρα, όπως συνέβη και με αντίπαλο την Γκιμαράες την πρώτη αγωνιστική.

Ακαντέμικα και Σετουμπάλ θα «παλέψουν» για την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, μιας και αμφότεροι παρουσιάζουν αρκετές «αδυναμίες» σ’ όλες τις γραμμές τους. Στο τελευταίο ματς της Κυριακής, η Μποαβίστα θέλει οπωσδήποτε να επικρατήσει έναντι της Πάκο Φερέϊρα, μιας και η εντέκατη θέση του πρωταθλήματος δεν αρμόζει σε μιαν πρώην πρωταθλήτρια.


Αναλυτικά τα παιχνίδια:

Κυριακή 11/09/2005

ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ

ΛΕΙΡΙΑ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ

ΑΜΑΔΟΡΑ – ΝΑΒΑΛ

ΑΚΑΝΤΕΜΙΚΑ – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 12/09/2005

ΠΕΝΑΦΙΕΛ - ΜΠΕΛΕΝΕΣΕΣ

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαχάρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube