Η τρελή συμμορία του Ιαν Χόλογουεϊ έκανε το θαύμα της το Σάββατο στο «Γουέμπλεϊ» και η Μπλάκπουλ επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια μετά από 30 χρονιά! Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Τσάμπιονσιπ, η Μπλάκπουλ δεν πατούσε καν στην πρώτη οκτάδα των φαβορί και η απόδοσή της για άνοδο βρισκόταν στο 41,00! Είναι αξιοσημείωτο πως οι μισθοί όλων των παικτών του ρόστερ της Μπλάκπουλ αγγίζουν τα 4,8 εκατομμύρια λίρες, ποσό μικρότερο από αυτό που εισπράττει ετησίως ο Τζον Τέρι στην Τσέλσι!

Ο William Hill προσφέρει τη Μπλάκπουλ στο 3,25 να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ, σε απόδοση 1,33 να επιστρέψει άμεσα στην Τσάμπιονσιπ, ενώ δίνει απόδοση 1,44 στο να μείνει ο Χόλογουεϊ στον πάγκο της σε ολόκληρο το πρωτάθλημα! Το να κατακτήσει δε τον τίτλο, πληρώνει απόδοση-ρεκόρ στα χρονικά της Πρέμιερ Λιγκ: 10.001 φορές το ποντάρισμα!

Επιπλέον, ο κορυφαίος βρετανός bookmaker προσφέρει απόδοση 17,00 στο να τερματίσει η Μπλάκπουλ στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, ενώ πληρώνει 26,00 στο να πατήσει κορυφή η μικρούλα Μπλάκπουλ σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο της σεζόν! Για την ιστορία, η Μπλάκπουλ είχε σημειώσει μόλις 4 νίκες στην τελευταία της χρονιά στα μεγάλα σαλόνια…

Ο William Hill αναδείχθηκε φέτος ο μεγάλος νικητής στα ετήσια Betview Awards, τα Βρετανικά βραβεία… Οσκαρ του κλάδου των στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών, κερδίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ τα τρία κορυφαία βραβεία!

Η William Hill PLC προσφέρει πάνω από 70 έτη στοιχηματική εμπειρία και εξυπηρετεί εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες μέσω του μεγαλύτερου συγκροτήματος λιανικής υπηρεσίας στοιχημάτων στη Μεγ. Βρετανία. Αδειοδοτημένη και ελεγχόμενη στο Η.Β., εισηγμένη εδώ και 8 χρόνια στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου (μέλος του δείκτη FTSE 250), η William Hill PLC αριθμεί σήμερα πάνω από 16.000 εργαζόμενους και αποτελεί αναμφίβολα την κορυφαία εταιρία στο χώρο του στοιχήματος!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube