Με τα καλύτερα λόγια για τις συνθήκες που συνάντησε στον Ατρόμητο μίλησε ο Μάρεκ Σαγκανόφσκι στην πολωνική ιστοσελίδα «sports.pl». Ωστόσο, ο 32χρονος επιθετικός εξέφρασε την επιθυμία να κρεμάσει στην πατρίδα του τα παπούτσια του, αν είχε κάποια πρόταση το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Δεν θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στην Ελλάδα. Ακόμα και τώρα, αν είχα μια καλή πρόταση από την Πολωνία, ασφαλώς και θα τη διαπραγματευόμουν. Ομως, δεν έχω κανένα παράπονο στον Ατρόμητο. Εδώ ο ήλιος λάμπει και στο κλαμπ είναι ευχαριστημένοι με τη σεζόν που κάναμε», δήλωσε ο Πολωνός άσος και στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του Γιώργου Σπανού:

«Δέχομαι τηλεφωνήματα από την Πολωνία για όσα συνέβησαν στους δρόμους, ρωτώντας με αν γίνεται κάποιος πόλεμος! Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν επηρεάζονται τόσο όσο οι δημόσιοι. Ισως γι' αυτό και η κρίση δεν έχει χτυπήσει το δικό μας κλαμπ. Ο ιδιοκτήτης μας είναι επιχειρηματίας και δεν ασχολείται με το Δημόσιο. Είμαι εδώ με ένα συμβόλαιο μεγαλύτερο από αυτό που είχα στην Αγγλία και ο Ατρόμητος πληρώνει πάντα στην ώρα του. Είναι μια από τις 3-4 ομάδες όπου όλα είναι τακτοποιημένα».

Καταλήγοντας, ο «Σάγκα» μίλησε για αγαπημένη του Λέγκια Βαρσοβίας, λέγοντας ότι κάνεις δεν επικοινώνησε μαζί του τον περασμένο Ιανουάριο: «Ισως να έχουν άλλες ανησυχίες. Παρακολουθώ τι γίνεται στην ομάδα και στο πρωτάθλημα. Κάτι πηγαίνει στραβά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube