Πρόταση στον Μίχαλ Ζεβλάκοφ κατέθεσε η διοίκηση του Ατρόμητου, όπως γράφει η «SportDay». Οι «κυανόλευκοι» προσέγγισαν τον Πολωνό αμυντικό, του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό λήγει τον επόμενο μήνα, αλλά η πρώτη απάντηση του 34χρονου παίκτη ήταν αρνητική.

Ο διεθνής άσος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συζητήσει ξανά με τους Περιστεριώτες, αφού περιμένει πρώτα να δει αν οι «ερυθρόλευκοι» θα του προσφέρουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι διοικούντες τον Ατρόμητο προτίθενται να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι στην ομάδα αγωνίζεται οι Μάρτσιν Μπαζίνσκι και Μάρεκ Σαγκανόφσκι, οι οποίοι ήταν συμπαίκτες με τον Ζεβλάκοφ στην εθνική Πολωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο παίκτες είχαν ρωτήσει τον παίκτη του Ολυμπιακού για να ενημερωθούν για την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Εν τω μεταξύ, την Πέμπτη η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ Ρουφ και μετά ο Γιώργος Σπανός θα κάνει το τραπέζι στους παίκτες. Έτσι θα κλείσει η φετινή σεζόν για τους «κυανόλευκους».

Τέλος, σύντομα ο Γιάννης Αγγελόπουλος θα έχει συζητήσεις με τους Αποστολόπουλο, Καραλή και Καραγκιολίδη για να επεκτείνουν τα συμβόλαιά τους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube