ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «TRAVEL PLAN – ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ Ν. ΑΦΡΙΚΗ»

Οι κάτωθι όροι συμμετοχής εφαρμόζονται για τον διαγωνισμό της εταιρείας «EUROSTAR ΑΤΕΒΕ» (Τravel Plan), που διεξάγεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM» («Ο Διοργανωτής»).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων συμμετοχής από τα γραφεία του «Διοργανωτή» (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα), όπου με δικές τους δαπάνες δικαιούνται να λαμβάνουν αντίγραφο, ή από την επίσημη ιστοσελίδα του.

1. ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί καθημερινά και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας από Τρίτη 11 Μαΐου 2010 και ώρα 12.00 έως και Δευτέρα 24 Μαΐου 2010 και ώρα 23.59.

2. ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στο Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
Για την επιτυχή συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτείται η αποστολή sms στον τηλεφωνικό αριθμό 19100 γράφοντας SUPER κενό ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και τη λέξη ΑΦΡΙΚΗ. Η χρέωση για κάθε αποστολή sms είναι 1,21 Ευρώ/sms συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών, αλλά κερδίζει ένα μόνο δώρο.

3. ΚΛΗΡΩΣΗ
Η κλήρωση των Δώρων θα πραγματοποιηθεί ζωντανά στη ραδιοφωνική ζώνη 14.00 – 15.00 του NovaΣπορ FM την Τρίτη 25 Μαΐου 2010 στα γραφεία του «Διοργανωτή», παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Σταθμού και θα αναδείξει έξι (6) νικητές.

4. ΤΟ ΔΩΡΟ
Το Δώρο περιλαμβάνει το κάτωθι πακέτο για τον κάθε νικητή:
- Αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής με ναυλωμένη πτήση για ένα άτομο.
- Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων με πρωινό, σε δίκλινο δωμάτιο.
- ξενάγηση στο Γιοχάνεσμπουργκ
- Οδικές μεταφορές από/ προς ξενοδοχείο – αεροδρόμιο – γήπεδο.
- Παρουσία αρχηγού-συνοδού του ταξιδιωτικού γραφείου
- Ατομική ασφάλιση αστικής επαγγελματικής κατά την διάρκεια του ταξιδίου.
Διευκρινίζονται τα εξής:
Α. Η μεταφορά από και προς αεροδρόμιο της Ελλάδας δεν περιλαμβάνεται.
Β. Η διαμονή σε μονόκλινο δωμάτιο, αντί δίκλινου, έχει οικονομική επιβάρυνση για το νικητή.
Γ. Για οποιαδήποτε πρόσθετα, έξοδα που δεν περιλαμβάνονται στο πακέτο δώρου (ενδεικτικά: γεύματα, ποτά, έκτακτα έξοδα ξενοδοχείου, τηλεφωνικές χρεώσεις, υπηρεσία δωματίου κλπ), η χρέωση βαρύνει αποκλειστικά το νικητή. Το Δώρο δεν περιλαμβάνει άλλες παροχές και δεν καλύπτει άλλες δαπάνες, πλην όσων ρητά αναφέρονται ανωτέρω.
Δ. Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του Δώρου των νικητών (ημερομηνίες αεροπορικών εισιτηρίων, διαμονής στο ξενοδοχείο) προσδιορίζεται σύμφωνα με την ημερομηνία που πραγματοποιείται το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2010TM και δεν δύναται να τροποποιηθεί ή να μετατεθεί χρονικά.
Ε. Οιοσδήποτε εκ των νικητών επιθυμεί να καλυφθεί κατά την υλοποίηση του Δώρου από πρόσθετη ταξιδιωτική ασφάλεια, επιβαρύνεται με τα σχετικά έξοδα.




5. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΙΚΗΤΩΝ
Κάθε νικητής θα ενημερωθεί δια τηλεφωνικής κλήσης προς τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου, με το οποίο έλαβε μέρος στο Διαγωνισμό, για την ημερομηνία παραλαβής του Δώρου του από τα γραφεία του Τravel Plan με επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας. Σε περίπτωση που καθυστερήσει να προσέλθει - πέραν του διαστήματος των έξι (6) ημερών από της ως άνω τηλεφωνικής ενημέρωσής του, χάνει κάθε δικαίωμα στο Δώρο.

6. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΔΩΡΩΝ
Για την παραλαβή του Δώρου του ο εκάστοτε νικητής πρέπει να συμπληρώσει και να υπογράψει σχετικό έντυπο, που περιέχει τους παρόντες όρους συμμετοχής στο Διαγωνισμό.
Κάθε νικητής πρέπει επιπλέον να προσκομίσει στον «Διοργανωτή» ιατρική βεβαίωση που να πιστοποιεί ότι είναι υγιής και είναι σε θέση να ταξιδέψει. Επιπλέον, είναι υπεύθυνος για την εγκυρότητα διαβατηρίου και των αναγκαίων θεωρήσεων ή άλλων εγγράφων που απαιτούνται με βάση τους κανονισμούς για διεθνή ταξίδια θεωρημένο από τις αρμόδιες αρχές.

7. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΗ ΕΦΙΚΤΗ
Στην περίπτωση που η τηλεφωνική επικοινωνία με κάποιον εκ των νικητών, που ανέδειξε η κλήρωση, δεν είναι εφικτή ή διεκόπη (συμπεριλαμβανομένων των αναπάντητων κλήσεων και των προωθήσεων σε αυτόματο τηλεφωνητή) ο «Διοργανωτής» διατηρεί το δικαίωμα να απονείμει το Δώρο, που του αντιστοιχεί, σε επόμενο στη σειρά νικητή και ουδεμία υποχρέωση φέρει έναντι του νικητή με τον οποίο δεν επιτεύχθηκε επιτυχής επικοινωνία. Οι αποφάσεις του Διοργανωτή για το πότε ή εάν η εκάστοτε τηλεφωνική επικοινωνία υπήρξε επιτυχής ή διεκόπη είναι οριστικές και δεν υπόκεινται σε κανένα έλεγχο.

8. ΔΩΡΑ ΜΗ ΑΝΤΑΛΛΑΞΙΜΑ
Το Δώρο κάθε νικητή είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.

9. ΦΟΡΟΙ
Ο νικητής είναι υπεύθυνος για κάθε φόρο, που τυχόν επιβληθεί εξαιτίας της απόκτησης ή της χρήσης του Δώρου.

10. ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ «ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ»
Ο «Διοργανωτής» ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν πραγματικό ή νομικό ελάττωμα του Δώρου καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε τυχόν προκληθεί στους νικητές από τη χρήση του. Ιδίως λόγω της φύσεως του Δώρου, ο νικητής θα δηλώσει εγγράφως σε υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1996 ότι έχει σώας τα φρένας, χαίρει άκρας υγείας, έχει υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις και δεν πάσχει από κάποιο νόσημα ή ασθένεια που δύναται να επηρεάσει την ψυχοσωματική του κατάσταση κατά την διενέργεια των πράξεων υλοποίησης του Δώρου του (αεροπορική μεταφορά) και ότι σε κάθε περίπτωση υπεύθυνος για την ασφάλειά του είναι αποκλειστικά και μόνον ο ίδιος και ουδεμία αξίωση ή απαίτηση θα έχει κατά του «Διοργανωτή», σε περίπτωση τυχόν επέλευσης οιουδήποτε ατυχήματος ή/ και τραυματισμού σε εκείνον ή επέλευσης οποιασδήποτε απώλειας, βλάβης ή ζημίας στην προσωπική περιουσία του κατά το διάστημα διενέργειας των πράξεων για την υλοποίηση του Δώρου του και ένεκα αυτών.

11. ΟΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ
Δια της συμμετοχής του στον παρόντα Διαγωνισμό ο εκάστοτε συμμετέχων αναγνωρίζει και αποδέχεται ότι δίδει την συγκατάθεσή του και εξουσιοδότηση στον «Διοργανωτή» επί αναδείξεώς του ως νικητή να προβεί στη δημοσίευση του ονόματός του, φωτογραφιών που τον απεικονίζουν ή/ και video, που τον συμπεριλαμβάνουν, σε οποιοδήποτε Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης (συμπεριλαμβανομένου και του INTERNET) χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης.

12. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Δια της επιτυχούς συμμετοχής στο διαγωνισμό ο εκάστοτε συμμετέχων αναγνωρίζει ότι τα προσωπικά του δεδομένα, όπως θα προκύψουν από τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό, θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από τον «Διοργανωτή» για το σκοπό της εξυπηρέτησης, παρακολούθησης και διεξαγωγής του Διαγωνισμού. Ο εκάστοτε συμμετέχων δικαιούται να ανακαλέσει την ως άνω συγκατάθεσή του οποτεδήποτε και έχει δικαίωμα πρόσβασης και αντίρρησης σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την Διοργανώτρια εταιρεία αλλά και το δικαίωμα να ζητήσει τη διαγραφή, διόρθωση, ενημέρωση των ως άνω προσωπικών του στοιχείων, όπως ορίζουν τα άρθρα 11, 12 και 13 του ν. 2472/1997.

13. ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ
Ο «Διοργανωτής» διατηρεί το δικαίωμα να εξαιρέσει οποιοδήποτε άτομο από τον Διαγωνισμό ή οποιαδήποτε συμμετοχή από το Δώρο για λόγους υγείας των συμμετεχόντων ή για οποιοδήποτε άλλη εύλογη αιτία.

14. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ - ΛΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Ο «Διοργανωτής» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει όλους ή μερικούς από τους όρους του Διαγωνισμού, να παρατείνει την διάρκειά του ή να μεταβάλλει τις ημερομηνίες κατά την εύλογη κρίση του, να ματαιώσει ή να τερματίσει τον Διαγωνισμό οποτεδήποτε με ανακοίνωσή του προς τους συμμετέχοντες μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού χωρίς να φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες ή άλλο πρόσωπο.

15. ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ
Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του «Διοργανωτή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube