Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η αναζήτηση των λοιπών διεκδικητών του τίτλου του πρωταθλητή N'JOY Unibasket 5 - πλην του βασικού φαβορί που λόγω σύνθεσης ομάδας έχει θέσει ψηλά τον πήχη και δεν είναι άλλο από την Over The River (Τ.Ε.Φ.Α.Α.)! Σε όλους τους ομίλους τις τελευταίες μέρες είχαμε κάποια ιδιαίτερα δυνατά παιχνίδια που κράτησαν κομμένη την ανάσα σε όποιον τα παρακολούθησε.

Στην κατηγορία αυτή εντάσσεται η μεγάλη μονομαχία ανάμεσα στους Καρφωτές και τους Multiple Scoregasm του ΣΤ' ομίλου που υποχρέωσε τους πρώτους στη δεύτερη σερί ήττα τους. Πλέον καλούνται να επανέλθουν με ένα 2/2 ώστε να προκριθούν στην επόμενη φάση. Οι δεύτεροι μαζί με την Petroupoli Jazz θα δώσουν τη μάχη τους για την πρωτιά μιας που η πρόκριση μοιάζει να έχει εξασφαλιστεί.

Οι αήττητοι από πέρσι πρωταθλητές L.A. Shakers έδωσαν...διαγώνισμα με τους Γραφικούς στο Μετς το πρωί της Τρίτης ώστε να δουν αν χρειάζεται να προσθέσουν στο παιχνίδι τους κάτι για τη συνέχεια! Το τέστ λοιπόν έδειξε πως οι Γραφικοί είναι πιο έτοιμοι από ποτέ για την υπέρβαση και η 1η θέση της Α Φάσης πλέον καπαρώθηκε ενώ οι L.A. Shakers χρειάζονται λίγη περισσότερη τύχη και πάθος! Οι Χ-Ballfriends, τα Παλτά και οι Destrοy Xiston παραμένουν για μία ακόμα αγωνιστική αήττητοι και εκτός της πρόκρισης εξασφάλισαν ήδη και μαθηματικά ένα πολύ καλό πλασάρισμα στην επόμενη φάση των νοκ άουτ.

Οι ΤΕΦΑΑ Rockets και η Κυπριάδου θα μονομαχήσουν σε ένα ντέρμπυ από τα παλιά που μάλιστα θα κρίνει και την πρώτη θέση του ομίλου τους. Αξιοσημείωτη είναι η αγωνιστική παρουσία της John Shisco που εκτός από το 4/4 έχει καταφέρει να ξεπερνά εντός γηπέδου και τα δικά της εσωτερικά προβλήματα καθώς για δεύτερη φορά φέτος αν και η αποστολή αποτελείτο μόνο από πέντε άτομα (λόγω αναγκαστικών απουσιών) κατάφεραν και έλεγξαν την κούρασή τους, επέβαλαν το ρυθμό τους και γύρισαν παιχνίδι στο 4ο δεκάλεπτο. Ειδικά στην τελευταία αναμέτρηση μπόρεσαν με ένα σερί 19-5 από το -4 να βρεθούν μέχρι και στο +11.

Στον Ι' όμιλο, όλοι περιμένουμε το ντέρμπυ ανάμεσα σε δύο πολύ καλά δουλεμένες ομάδες, την RanTanPlan και τον Πανφραπεδιακό με το χαρακτηριστικό στο παιχνίδι και των δύο να είναι η συνολική ομαδική δουλειά εντός γηπέδου.

Ας δούμε τι μας επιφυλάσσει η συνέχεια τώρα…

Ως προς το χρονοδιάγραμμα είναι δεδομένο πως οι όμιλοι που αγωνίζονται σαββατοκύριακο στο κλειστό του Ρουφ θα αναγκαστούν να πιεστούν λίγο ώστε να εναρμονιστούν χρονικά με τους ομίλους των καθημερινών του Μετς που όπου δεν έχουν αναβληθεί πολλά παιχνίδια και έτσι οδεύουν ξεκάθαρα προς το φινάλε της Α Φάσης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube