Οδεύοντας σταθερά προς τις τελευταίες αγωνιστικές για τη φετινή σεζόν του Nescafe Unileague 5x5 με τους νοκ άουτ αγώνες να παίζονται πλέον σε όλες τις πόλεις και τους τοπικoύς τελικούς να έχουν διεξαχθεί μέχρι τις 23 Μαΐου, το αγωνιστικό ενδιαφέρον έχει χτυπήσει κόκκινο! Από τους αγώνες αυτούς θα αναδειχθούν και οι φετινοί "δελφίνοι" για τον Πρωταθλητή Nescafe Unileague 5x5 σε Ελλάδα και Κύπρο για το 2010.

'Ολα δείχνουν πως ο Τελικός Ελλάδας - Κύπρου θα διεξαχθεί με τις καλύτερες προϋποθέσεις το βράδυ της 30ης Μαΐου στο Puma Sports World Αγίου Κοσμά με τις πρωταθλήτριες όλων των πόλεων να ταξιδεύουν από τις 27 του μήνα για τα προκριματικά. Πληροφορίες αναφέρουν πως τη μαγική βραδιά του τελικού θα πλαισιώσει μουσικά το δημοφιλές συγκρότημα VEGAS, που θα ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του το κοινό!

Στα χορηγικά μας τώρα, το Gatorade, μοναδικό ισοτονικό energy ποτό θα φροντίσει όλοι οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στο event να αναπληρώνουν το maximum της ενέργειάς τους! Φυσικά ο Nescafe και η... στρατιά με τις πανέμορφες κοπέλες του δεν πρόκειται να αφήσουν ανεκμετάλλευτη τη φιέστα των τελικών που θα συγκεντρώσει μεγάλο νεανικό και φίλαθλο κοινό. Κοντά στη διοργάνωση και η ΝΙΚΟΝ, ως επίσημος υποστηρικτής και μια εκ των δωροθετών, προσφέροντας φωτογραφικές μηχανές τελευταίας τεχνολογίας στους νικητές!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube