Οι «Άντρες με τα Μαύρα» ξανάρχονται! Ο Γουίλ Σμιθ υπέγραψε να πρωταγωνιστήσει στο τρίτος μέρος της -απόλυτα επιτυχημένης- ταινίας Men in black.

Η Columbia Pictures ανακοίνωσε το συγκεκριμένο νέο σε ανακοίνωση της την Παρασκευή προσθέτοντας μάλιστα πως το τρίτο μέρος θα είναι… τρισδιάστατο.

Στο Men in black 3, ο Αμερικανός ηθοποιός θα ενσαρκώσει το ρόλο του άνετου κυνηγού εξωγήινων Agent J.
Ωστόσο η συμμετοχή του έτερου πρωταγωνιστή, Τόμι Λι Τζόουνς, που υποδύθηκε στα δύο πρώτα φιλμ τον Agent K, βρίσκονται ακόμα στο στάδιο των διαπραγματεύσεων.

Συζητήσεις γίνονται και με τον υποψήφιο για βραβείο όσκαρ, Τζος Μπρολίν, προκειμένου να παίξει την νεότερη εκδοχή του χαρακτήρα του Τόμι Λι Τζόουνς.

«Φαίνεται, πολύ, πολύ καλό» είπε στο MTV News και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να σας πω τίποτα για την υπόθεση, προφανώς, όμως μου αφηγήθηκαν μέσες άκρες την ιστορία και μου άρεσε. Δεν ήξερα αν κάτι τέτοιο μου ταιριάζει, αλλά μου ανέλυσαν μερικά πράγματα για το σενάριο, και συμφώνησα. Ναι! Είναι γ@@@το!»

Δεν είναι ακόμα γνωστό αν ο Ριπ Τορν θα συμμετάσχει στην νέα ταινία. Υποδύονταν τον Agent Z στο πρώτο μέρος της ταινίας αλλά ο 79 ετών ηθοποιός αντιμετωπίζει στις Ηνωμένες Πολιτείες κατηγορίες για ληστείες! Ο ίδιος έχει δηλώσει αθώος, ωστόσο εάν κριθεί ένοχος θα αντιμετωπίσει ποινή πενταετούς φυλάκισης.

Τα δυο πρώρα MIB βγήκαν στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1997 και το 2002 και αποτέλεσαν δύο από τις πιο επιτυχημένες ταινίες της Columbia Pictures, αποφέροντας 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Το Men in black 3 αναμένεται στις αίθουσες των Η.Π.Α. στις 25 Μαΐου του 2012.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube