Βρισκόμαστε στη μέση της Α’ Φάσης και το N’Joy UNI-Basket γεννά τις εξελίξεις μέρα με τη μέρα! Οι ομάδες είναι πολλές και οι στόχοι τους ποικίλουν με έναν κοινό όμως παρονομαστή. Κι ο παρονομαστής αυτός δεν είναι άλλος από την διάκριση ανάλογα πάντα με τις δυνατότητες του καθενός. Άλλοι λοιπόν στοχεύουν στην πρόκριση, άλλοι σε ένα καλό πλασάρισμα ώστε να ανοίξει ο δρόμος με έναν βατό αντίπαλο στα νοκ άουτ των 32…

Στον Α’ όμιλο τα Παλτά οδηγούν σταθερά την κούρσα ενώ για τις υπόλοιπες προνομιούχες θέσεις αναμένονται σκληρές μονομαχίες καθώς τα σενάρια που παίζουν είναι πολλά. Ο Β’ όμιλος είναι μάλλον ο πιο ισχυρός όμιλος από άποψης δυναμικότητας. Όποιος αποκλειστεί μπορεί σίγουρα να επικαλεστεί την ατυχία της κλήρωσης καθώς σε κάποιους άλλους ομίλους θα περνούσαν σχετικά άνετα στην επόμενη φάση. Για την 1η θέση πάντως απ’ όσο φαίνεται θα μονομαχήσουν οι πρωταθλητές L.A. Shakers και η ιστορική ομάδα των Γραφικών.

Στον Γ’ όμιλο μοναδικοί αήττητοι παραμένουν οι X-Ballfriends ενώ και οι υπόλοιπες ομάδες είναι αξιόμαχες. Στον Δ’ όμιλο, 1η και 2η θέση θα ανήκουν όπως φαίνεται σε Destroy Xiston και σε Phoenix Moons ενώ η 3η προνομιούχος θέση είναι εντελώς στον αέρα. Στον Ε’ όμιλο που επίσης είναι από τους πολύ δυνατούς η Κυπριάδου και η Τεφαα Rockets ισοβαθμούν αήττητοι και περιμένουν το μεγάλο ντέρμπυ της ερχόμενης αγωνιστικής. Αυτά για τους ομίλους που οι ομάδες αγωνίζονται μέρες καθημερινές στο Μετς.

Στο Σαββατοκύριακο και το Ρουφ το δείγμα μας ακόμα είναι πιο μικρό καθώς τόσο ο Γύρος της Αθήνας που ακύρωσε κάποιους αγώνες όσο και το μεγάλο πλήθος ομάδων οδήγησε σε αρκετά ρεπό και σε κάποιες αναβολές με αποτέλεσμα κάποιες ομάδες να έχουν στα χέρια τους μόνο 2 αγώνες ως τώρα. Παρ΄όλα αυτά υπάρχουν κάποιες ομάδες που έχουν ξεχωρίσει. Σαφώς και πρώτη και καλύτερη η Over the River η οποία αποτελείται από παίχτες – στολίδια για την διοργάνωση και που οι αγώνες τους είναι διαφήμιση για το άθλημα.

Δυνατοί είναι σίγουρα οι Petroupoli Jazz, οι John Shisko, οι Multiple Scoregasms οι οποίοι εκτός από αήττητοι έχουν δείξει και κάποια πάρα πολύ καλά στοιχεία ομάδας. Το απόλυτο των νικών διαθέτουν και οι παλιοί γνώριμοι Blue Hot Old Boys, οι Rantanplan και Πανφραπεδιακός καθώς και η καινούργια ομάδα των Eska-men.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube