Την Πέμπτη 29 Απριλίου 2010 στο κατάστημα της adidas στο The Mall Athens η adidas και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γιόρτασαν τις δύο μεγάλες επιτυχίες της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Σε ένα απόλυτα εορταστικό κλίμα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού Τζιμπρίλ Σισέ, Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Αλέξης Τζόρβας παρευρέθηκαν στο κατάστημα της adidas για την παρουσίαση της συλλεκτικής φανέλας, αφιερωμένης στο νταμπλ. Μικροί και μεγάλοι φίλοι της adidas και του Παναθηναϊκού είχαν την ευκαιρία να βρεθούν μαζί με τους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν, να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Στο χώρο υπήρχαν body painters, που καθ’όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ζωγράφιζαν τριφύλλια της ομάδας, ποδοσφαιρικές μπάλες και πολλά άλλα σχέδια.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα διάθεσης της συλλεκτικής φανέλας του Παναθηναϊκού, οι φίλαθλοι έσπευσαν να προμηθευτούν τη νέα φανέλα δείχνοντας ακόμη μία φορά την αγάπη τους για την ομάδα του Τριφυλλιού. Η φανέλα διατίθεται, σε προνομιακή τιμή σε όλα τα καταστήματα της adidas και της Green Team και φέρει ένα ειδικά σχεδιασμένο λογότυπο, το οποίο απεικονίζει τα 2 κύπελλα που κατέκτησε η ομάδα τη φετινή σεζόν.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του 1ου σκόρερ, Τζιμπρίλ Σισέ: «Ο κόσμος δεν σταματά να μας δείχνει την αγάπη του. Φέτος τιμήσαμε τη φανέλα της ομάδας με τον καλύτερο τρόπο και θεωρώ την ιδέα της «εορταστικής» φανέλας εξαιρετική. Περιμένουμε όλο τον κόσμο να τη φορέσει και να έρθει να γιορτάσουμε μαζί στη μεγάλη φιέστα του Παναθηναϊκού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Μαΐου στο ΟΑΚΑ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube