Δικαίωση των κόπων και των εκατομμυρίων ευρώ που έχει δαπανήσει όλα αυτά τα χρόνια ήταν για τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, η πρόκριση στον τελικό του Champions League. Ο ισχυρός άνδρας των «νερατζούρι» δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και υποκλίθηκε στον Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά και τους ποδοσφαιριστές του.

«Είμαι πανευτυχής. Η ομάδα μου έπαιξε για πάνω από μία ώρα με δέκα παίκτες στην πίσω αυλή των παγκοσμίων πρωταθλητών και τα κατάφερε. Δείξαμε χαρακτήρα και ποιότητα. Ο Μουρίνιο είναι φαινόμενο και οι παίκτες μας εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές με μεγάλη ψυχή. Ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν σε κάθε στιγμή του αγώνα», είπε το αφεντικό της ομάδας.

Ο Σαμουέλ Ετό τόνισε: «Το παιχνίδι έμοιαζε ατελείωτο. Είναι μεγάλη επιτυχία να αποκλείεις την καλύτερη ομάδα του κόσμου και ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει μεγάλο μερίδιο σε αυτή».

Ο αρχηγός της ομάδας, Χαβιέρ Ζανέτι, δήλωσε: «Δεχτήκαμε πολλή πίεση, αλλά κερδίσαμε δίκαια την πρόκριση στον τελικό. Η ατμόσφαιρα ήταν εχθρική, όμως εμείς μείναμε προσηλωμένοι στο στόχο μας και τον πετύχαμε. Πλέον σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα και στη συνέχεια θα δούμε τον τελικό του Κυπέλλου και του Champions League».

Ο Ντάγκλας Μαϊκόν επισήμανε: «Οι προσπάθειες που έκαναν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα για να μας φοβίσουν είχαν το αντίθετο αποτέλεσμα. Η πρόκρισή μας είναι νίκη της αυτοθυσίας και της ταπεινότητας. Είπαμε στον Τιάγκο μετά την αποβολή του πως θα τα καταφέρουμε και για αυτόν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ