Με ιδιαίτερη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ το διεθνές τουρνουά τένις ανδρών ATP Challenger «STATUS Athens Open 2010», με χορηγό την COSMOTE για τρίτη συνεχή χρονιά.

Το τουρνουά έδωσε την ευκαιρία στους φίλους του τένις να παρακολουθήσουν υψηλής ποιότητας θέαμα με κορυφαίους τενίστες από όλο τον κόσμο. Τον τίτλο στο μονό κατέκτησε ο 26χρονος, Yen-Hsun Lu απ' την Κινεζική Ταϊπέι επί του 33χρονου Γερμανού, Rainer Schuettler. Μετά το απλό, ο Υen-Hsun Lu κυριάρχησε και στο διπλό με συμπαίκτη το Νοτιοαφρικάκο, Rik De Voest, καθώς νίκησαν τους Ολλανδούς Robin Haase και Igor Sijsling.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων οι φίλοι του τένις είχαν τη δυνατότητα να ανακυκλώσουν γυάλινα μπουκάλια, χάρτινες, μεταλλικές και πλαστικές συσκευασίες στους κάδους ανακύκλωσης της COSMOTE που ήταν τοποθετημένοι σε κεντρικά σημεία των εγκαταστάσεων, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος. Παράλληλα, ενημερώθηκαν από την COSMOTE για την ασφαλή χρήση του κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, ενώ πλοηγήθηκαν στο mobile Internet απολαμβάνοντας ταχύτητες που μεγαλύτερες δεν υπάρχουν έως 28.8Mbps, με τα δημοφιλή προγράμματα “COSMOTE Internet On The Go”.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube