Αρνητικά απάντησε ο Ζοσέ Μουρίνιο στην πρόταση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Γκάνας. Το Σαββατοκύριακο είχε αναπτυχθεί η φημολογία ότι ο προπονητής της Ίντερ είχε δεχθεί πρόταση 750.000 ευρώ να αναλάβει τα «μαύρα αστέρια» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής. Ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι δεν θα κάθεται στον πάγκο κάποιας ομάδας στα τελικά του Μουντιάλ.

«Μετά από το τελευταίο ματς της Ίντερ, θα πάω διακοπές και δεν πρόκειται να αναλάβω κάποια εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έτσι, ό,τι ειπωθεί για εμένα και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 είναι απολύτως αναληθές», υπογράμμισε ο «Special One».

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Γκάνας τόνισε: «Θα πάμε με τον Μίλοβαν Ράγιεβατς στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού η Ομοσπονδία τον πιστεύει. Σεβόμαστε πολύ τον Ζοσέ Μουρίνιο, όπως και τον Ράγιεβατς, είναι ένας σπουδαίος προπονητής που κάνει καλά τη δουλειά του ενόψει του Μουντιάλ. Δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα της Γκάνας ο Μουρίνιο και δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση για να αναλάβει πόστο στην ομάδα».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube