Επίσημος χορηγός, για τρίτη συνεχή χρονιά, του διεθνούς τουρνουά τένις 125.000 δολαρίων ATP Challenger «STATUS Athens Open 2010» είναι η COSMOTE, το οποίο διεξάγεται από 17-25 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης στο Μαρούσι.

Στο τουρνουά συμμετέχουν κορυφαίοι τενίστες από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων δύο παίκτες του τοπ-50 και άλλοι επτά που φιγουράρουν στο τοπ-100. Με τα ελληνικά χρώματα αγωνίζονται ο Θόδωρος Αγγελίνος, ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης και ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς που ευελπιστούν να κατακτήσουν μια θέση στο βάθρο, ενώ όλα δείχνουν ότι όσοι φίλαθλοι βρεθούν στο ΟΑΚΑ – η είσοδος είναι ελεύθερη- θα απολαύσουν ένα υψηλής ποιότητας θέαμα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων οι φίλοι του τένις έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν στην προστασία του περιβάλλοντος, ανακυκλώνοντας γυάλινα μπουκάλια, χάρτινες, μεταλλικές και πλαστικές συσκευασίες στους κάδους ανακύκλωσης της COSMOTE που είναι τοποθετημένοι σε κεντρικά σημεία των εγκαταστάσεων. Παράλληλα, την Κυριακή 25 Απριλίου, το κοινό που θα παρακολουθήσει τους τελικούς μπορεί να ενημερωθεί από την COSMOTE και για την ασφαλή χρήση του κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, ενώ χρήσιμα και πρωτότυπα δώρα θα περιμένουν τους επισκέπτες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube