Πρόταση ύψους 1,2 εκατ. ευρώ κατέθεσε ο Παναθηναϊκός στον Πανιώνιο για την απόκτηση του Μπερνάρ Κουμορτζί, όπως αποκαλύπτει η γκανέζικη ιστοσελίδα «ghanaweb.com», η οποία επισημαίνει, όμως, ότι απορρίφθηκε από τους «κυανέρυθρους»!

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Μία πρόταση ύψους 1,2 εκατ. ευρώ από τον πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκό για την υπογραφή του Μπερνάρ Κουμορτζί απορρίφθηκε από τον Πανιώνιο. Ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Νίκος Νιόπλιας, είναι μεγάλος θαυμαστής του Κουμορτζί, λόγω του ταλέντου του και της ικανότητάς του στο σκοράρισμα.

Ο Κουμορτζί έχει αγωνιστεί στα 27 από τα 29 παιχνίδια της ομάδας του τη φετινή σεζόν και μετράει 3 γκολ, 5 ασίστ και 2.430 αγωνιστικά λεπτά, επιδόσεις που τον τοποθετούν στους 5 καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα για φέτος
», αναφέρεται αρχικά στο δημοσίευμα, το οποίο προσθέτει: «Άλλοι διεκδικητές για τον Κουμορτζί είναι ο Ολυμπιακός και η Άρσεναλ. Οι ''κανονιέρηδες'' θεωρούν πως ο Γκανέζος είναι ένας παίκτης που αξίζει να... εξερευνήσουν και ακολουθώντας την πολιτική τους να αγοράζουν φθηνά, βρήκαν στο πρόσωπό του μία ακόμη ευκαιρία να φέρουν άλλη μία ''κόπια'' του Πατρίκ Βιεϊρά στο ''Έμιρεϊτς''.

Το βασικό πρόβλημα για τις δύο πλευρές είναι το θέμα της άδειας εργασίας, καθώς ο Κουμορτζί δεν έχει αγωνιστεί στο 75% των τελευταίων αγώνων της εθνικής ομάδας του, όπως επιβάλει ο νόμος. Ο Ολυμπιακός λέγεται πως θα κάνει επίσης πρόταση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αφού η διοίκησή του έχει αποφασίσει να προχωρήσει για την απόκτησή του
».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube