Ενθουσιασμένος από την εμφάνιση και τη διάθεση των παικτών του ενάντια στον Άρη ήταν ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, μετά τη νίκη με σκορ 2-1 με την οποία ο Ολυμπιακός θα μπει στα πλέι οφ με πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του.

«Πήραμε μία σημαντική όσο και δύσκολη νίκη. Πάλευαν όλοι μέχρι το τέλος», δήλωσε ο τεχνικός των Πειραιωτών, ενώ αναφερόμενος στον τραυματισμό του Ντιόγο, είπε ότι «έχει υποστεί τράβηγμα. Αύριο θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τοποθετήθηκε στη συνέντευξη Τύπου:

-Για την εικόνα του αγώνα:

«Πήραμε μία σημαντική και πολύ δύσκολη νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά που πάλεψαν κι έκαναν προσπάθεια μέχρι το τέλος. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε προβλήματα, χάνοντας την μπάλα. Πιστεύω, όμως ότι στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ήμασταν καλύτεροι. Μας βοήθησε το δεύτερο γκολ που πετύχαμε με πέναλτι (σ.σ. του Μαρέσκα). Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, δεν κινδυνεύσαμε καθόλου και δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Σίγουρα όταν παίζεις αυτά τα ματς που είναι ντέρμπι, πρέπει να τελειώνουμε τις ευκαιρίες. Στα περισσότερα ματς κάναμε πάντως ευκαιρίες και όταν τις κάνεις, δεν πρέπει να το εγκαταλείπεις, αλλά να τελειώνουμε τις φάσεις και να πετυχαίνουμε το γκολ».

-Για τη συνέχεια και τον τραυματισμό του Ντιόγο:

«Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι για το πώς τελείωσε το ματς, γιατί έχουμε μπροστά μας δέκα ημέρες και θα έχουμε περισσότερες λύσεις για τα πλέι οφ. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που αντέδρασαν οι παίκτες μας μετά την αποβολή του Πάρντο. Ζήτησε αλλαγή ο Πάντος. Ο Ντιόγκο έχει ένα τράβηγμα και θα το δούμε αύριο».

-Για τον κόσμο:

«Ο κόσμος πάντα είναι δίπλα μας και το έχει δείξει σε πάρα πολλά παιχνίδια. Πάντα είναι μαζί μας. Δεν έχω καμία αμφιβολία για τη στήριξή του στα πλέι οφ. Πάντα μας βοηθάει. Μπορεί να μην ήταν γεμάτο το γήπεδο σήμερα, αλλά θεωρώ ότι μετά θα είναι δίπλα μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ