Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Εργοτέλη, για την 30η και τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα απ’ το www.sport-fm.gr.

90΄+2 Λήξη του αγώνα.

77΄ Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, στη θέση του Μουσλίμοβιτς πέρασε ο Εντίνιο.

71΄ Αλλαγή για τον Εργοτέλη, στη θέση του Φραγκουλάκη πέρασε ο Σιάκκας.

71΄ Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, στη θέση του Σορλέν πέρασε ο Κουτσιανικούλης.

65΄ Σουτ του Βιεϊρίνια, η μπάλα άουτ.

64΄ Αλλαγή για τον Εργοτέλη, στη θέση του Βερπακόφσκις πέρασε ο Καρέλης.

64΄ Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, στη θέση του Παπάζογλου πέρασε ο Φιλομένο.

48΄ Κίτρινη κάρτα στον Ορφανό.

47΄ ΓΚΟΛ για τον Εργοτέλη 4-1. Μόλις 42 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, ο Χρυσοφάκης έκανε με πλασέ το 4-1.

46΄ Αλλαγή για τον Εργοτέλη, στη θέση του Σαρρή πέρασε ο Χρυσοφάκης.

46΄ Ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο.

45΄ Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

30΄ Σουτ του Φραγκουλάκη έξω απ' την περιοχή, η μπάλα άουτ.

27΄ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ 4-0. Ο Παπάζογλου πήρε την μπάλα απ' τον Σαρρή και μόνος του απέναντι απ' τον Αθανασίου είχε εύκολο έργο συνεχίζοντας έτσι τον χορό των γκολ.

17΄ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ 3-0. Μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Βιεϊρίνια, ο Τσιρίλο με πλασέ στην κίνηση μέσα απ' την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 μόλις στο 17! Καταιγιστικοί οι Θεσσαλονικείς.

10΄ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ 2-0. Ο Λίνο έβγαλε τη σέντρα απ' τα αριστερά και ο Μουσλίμοβιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αθανασίου.

2΄ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ 1-0. Ο Βιεϊρίνια μετά από ωραία ενέργεια απ' τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα και ο Σορλέν με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

1΄ Έναρξη του αγώνα.

• Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αφού ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στα play off και ο Εργοτέλης την παραμονή του. Πρόσωπο της ημέρας ο πρώην «κιτρινόμαυρος», Βασίλης Κουτσιανικούλης.

• Οι Θεσσαλονικείς θέλουν τη νίκη, μιας και η βαθμολογία έναρξης στα play off παραμένει ανοιχτή.

• Οι Κρητικοί θα χαρούν το τελευταίο τους φετινό παιχνίδι και θα επιδιώξουν την έκπληξη, ώστε να γράψουν τον καλύτερο επίλογο.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Σορλέν (71΄ Κουτσιανικούλης), Μουσλίμοβιτς (77΄ Εντίνιο), Παπάζογλου (64΄ Φιλομένο), Λίνο, Βιεϊρίνια, Σαβίνι

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Αθανασίου, Ρομάνο, Βερπακόφσκις (64΄ Καρέλης), Ορφανός, Τζούνιορ, Μπερτόσα, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης (71΄ Σιάκκας), Τσεσνάουσκις, Σασιασβίλι, Σαρρής (46΄ Χρυσοφάκης)

Διαιτητής: Παπασταμάτης (Αθηνών)

Βοηθοί: Τρύφωνας (Κέρκυρα), Αργυρός (Αθηνών)

Γήπεδο: Τούμπα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.