Εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά είναι το παιχνίδι μεταξύ Καβάλας και Πανιωνιου. Το μόνο κίνητρο για τους γηπεδούχους ίσως να αποτελέσει το πριμ για την κατάληψη της υψηλότερης θέσης από κάθε άλλη επαρχιακή ομάδα. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα μέσω του www.sport-fm.gr.

90' Λήξη της αναμέτρησης

88' Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Στη θέση του Ουέλινκτον ο Κουμορτζί

86' Με δέκα παίκτες έμεινε και ο Πανιώνιος. Ο Σαμάρης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και ακολούθησε κι αυτός τον δρόμο που είχε χαράξει λίγο νωρίτερα ο Οικονόμου της Καβάλας.

81' Με δέκα παίκτες έμεινε η Καβάλα. Ο Οικονόμου αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή και πήρε από νωρίς τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

78' Με ασθενοφόρο αποχώρησε ο Ντιε από το γήπεδο της Καβάλας.

77' Αλλαγή για τη Καβάλα. Ο Γιάννου πήρε την θέση του Ρινκόν.

73΄ Κίτρινη κάρτα στον Σάμαρη

72' Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Στη θέση του Κούκετς ο Λουκίνας.

65' Κίτρινη κάρτα στον Όμο.

63' Κίτρινη κάρτα στον Ντουγκλάο

61' Αναγκαστική αλλαγή για την Καβάλα. Στη θέση του Ντιε, ο οποίος τραυματίστηκε επειδή δέχτηκε με δύναμη την μπάλα στο πρόσωπο, πέρασε ο Πετκάκης.

59' Αλλαγή για τη Καβάλα. Στη θέση του Σόσιν ο Σουλτανίδης.

49' Ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Μπουβάλ από καλή θέση επιχείρησε με πλασέ να νικήσει τον Ιτάνζ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

46' Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

45' Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

39' Κίτρινη κάρτα στον Οικονόμου για μαρκάρισμα στον Κούκετς.

25’ Πιέζει ο Πανιώνιος σε αυτά τα λεπτά προκειμένου να πάρει το προβάδισμα στο σκορ.

18’ Έχει πέσει αισθητά ο ρυθμός του παιχνιδιού ύστερα από την ισοφάριση των φιλοξενούμενων

13' ΓΚΟΛ 1-1 ο Πανιώνιος. Ο Γουνδουλάκης με ένα εκπληκτικό σουτ ισοφαρίζει για τους «κυανέρυθρους».

7’ ΓΚΟΛ 1-0 η Καβάλα. Ο Σμολάρεκ ύστερα από εξαιρετική ατομική ενέργεια, «έστρωσε» την μπάλα στον Ρινκόν, ο οποίος με πλασέ, αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα, άνοιξε το σκορ.

1' Έναρξη της αναμέτρησης

* Τη νίκη για να κλείσει θετικά τη χρονιά ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του, μαζί με μια καλή εμφάνιση ο Κώστας Τσαλίκης, ο οποίος που έχει αναλάβει να καθοδηγήσει τους «Αργοναύτες» σε αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές.

*Με το μυαλό στις εξελίξεις της Δευτέρας οι "κυανέρυθροι", οι οποίες αφορούν το ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα μείνουν στην ομαδα.

Οι συνθέσεις:

Καβάλα(Κώστας Τσαλίκης): Ιτάνζ, Παβίσεβιτς, Σιόντης, Σμολάρεκ, Ρινκόν, Οικονόμου, Σόσιν, Φερέιρα, Ντιε, Ονουάτσι, Θεωδορέλλης

Πανιώνιος(Γιώργος Παράσχος): Μπέλιτς, Μπαρόνι, Όμο, Σκούφαλης, Μπάλαμπαν, Κούκετς, Γουνδουλάκης, Μπουβάλ, Σάμαρης, Αναστόπουλος, Κοντοές

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube