Το NIKE FOOTBALL+ παρέχει πρόσβαση “εκ των έσω” στους βραζιλιάνους αστέρες Robinho, Fabiano, και Nilmar μέσω του προγράμματος Master Speed.

Η NIKE Inc. παρουσιάζει το τρίτο μέρος της σειράς προγραμμάτων προπόνησης Football+, το πρόγραμμα Master Speed, παρέχοντας αποκλειστική πρόσβαση "εκ των έσω" στους παίκτες της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας Robinho, Fabiano και Nilmar και αφήνοντας τη δύναμη της ταχύτητας απευθείας στα χέρια των ποδοσφαιριστών.

Για την υπέρτατη αναμέτρηση όσον αφορά την ταχύτητα, οι παίκτες μπορούν να αγωνιστούν ενάντια σε έναν από τους ταχύτερους στον κόσμο παίκτες με τη μπάλα , επιλέγοντας το " Master Speed: Cristiano Ronaldo Challenge”. Μέσα από μια σειρά επαγγελματικών τεχνικών προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές μπορούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες και την ταχύτητά τους αγωνιζόμενοι ενάντια σε έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης.

Το πρόγραμμα Master Speed του Nike Football+ περιλαμβάνει τέσσερα επίπεδα προπόνησης σχεδιασμένα για τη βελτίωση της ταχύτητας – με γνώσεις που ξεκινούν από το ποδόσφαιρο δρόμου και φτάνουν έως το κέντρο προπόνησης της Εθνικής Ομάδας της Βραζιλίας. Τα τέσσερα επίπεδα προπόνησης θα περιλαμβάνουν τα εξής:

• A Pelada – Εξάσκηση για την απόκτηση δεξιοτήτων υψηλής ταχύτητας και ασκήσεις που προέρχονται απευθείας από την κουλτούρα του ταχύτατου Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου δρόμου.
• O Brasilerao – Γνωρίστε τους προπονητές και τους παίκτες της ομάδας Α' κατηγορίας της Βραζιλίας, Corinthians. Συμμετάσχετε σε τέσσερις αυθεντικές ασκήσεις με κορυφαίους προπονητές της ομάδας.
• Na Gringa – Μόνο οι καλύτεροι Βραζιλιάνοι παίκτες πάνε στην Ευρώπη. Μάθετε "εκ των έσω" πληροφορίες για την πραγματική διαφορά στον τρόπο που παίζεται το ποδόσφαιρο στις δύο ηπείρους από τους αστέρες που την έχουν βιώσει – και εφαρμόστε αυτές τις πληροφορίες στον δικό σας τρόπο παιξίματος.
• A Selecao – Μπείτε στον άκρως απόρρητο κόσμο του ορεινού άντρου όπου προπονείται η Εθνική Ομάδα της Βραζιλίας: στο Granja Comary. Ζήστε την εμπειρία των ομαδικών ασκήσεων και των ασκήσεων 3 ατόμων (3-man) με έναν κορυφαίο Βραζιλιάνο προπονητή.

"Το πρόγραμμα Master Speed του Nike Football+ αφηγείται την ιστορία της κουλτούρας του Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου με τρόπο αυθεντικό που συναρπάζει, παρέχοντας στους ποδοσφαιριστές πρωτόγνωρη πρόσβαση σε γνώσεις από τους κορυφαίους παίκτες της Βραζιλίας," είπε ο Stefan Olander, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Ψηφιακών Αθλητικών Προϊόντων της Nike. "Πρόκειται για το τρίτο εξελικτικό στάδιο της σειράς προγραμμάτων Master του Nike Football+, μέσω της οποίας παρέχουμε στους παίκτες ένα ολοκληρωμένο πακέτο τελειοποίησης των επιδόσεων που εστιάζεται στην παροχή εκλεκτών γνώσεων και στη βελτίωση του τρόπου παιχνιδιού."

Αξιοποιώντας το πρόγραμμα Master Speed, το “Inside the Pro” είναι μια νέα προσφερόμενη δυνατότητα, η οποία παρέχει αποκλειστική πρόσβαση "εκ των έσω" στους παίκτες. Αθλητές όπως οι Robinho, Javier Mascherano και Zlatan Ibrahimovic παρέχουν πραγματικές και σαφείς πληροφορίες για τον τρόπο παιχνιδιού και προετοιμασίας τους για τους αγώνες. Αυτές περιλαμβάνουν τη σημασία της πνευματικής και σωματικής προετοιμασίας για τον αγώνα και την ασταμάτητη προσπάθεια για διαρκή βελτίωση των επιδόσεων.
Τα “Master Speed: Cristiano Ronaldo Challenge” και Master Speed “A Pelada” του NikeFootball+ είναι σήμερα διαθέσιμα από την ιστοσελίδα του nikefootball.com. Τα επίπεδα προπόνησης O Brasilerao, Na Gringa και A Selecao θα ενεργοποιηθούν τον Μάιο και τον Ιούνιο στην ιστοσελίδα του nikefootball.com.

Εκτός του προγράμματος Master Speed του Nike Football+, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν πρόσβαση σε τοπικές διοργανώσεις ή εκδηλώσεις του Nike Football+ σε διάφορες χώρες, όπως προπονήσεις, δοκιμαστικούς αγώνες και δημόσιες εμφανίσεις παικτών. Το Nike Football+ διατίθεται σαν εφαρμογή για τις συσκευές iPhone και iPod Touch από το iTunes και μέσω του mobile web για όλες τις φορητές συσκευές με δυνατότητα WAP.

Σχετικά με το Nike Football+

Το Nike Football+ παρέχει στους ποδοσφαιριστές πρόσβαση "εκ των έσω" στους καλύτερους προπονητές, παίκτες και ομάδες στον κόσμο για ολοκληρωμένη βελτίωση του τρόπου με τον οποίο παίζουν. Όσοι αγοράζουν ένα καινούριο ζεύγος υποδημάτων Nike λαμβάνουν μαζί με αυτά έναν αποκλειστικό κωδικό χρήστη, ο οποίος ξεκλειδώνει ολόκληρο το πρόγραμμα Nike Football+ στο nikefootball.com. Έτσι αποκτούν όλα τα προνόμια της πρόσβασης στο Nike Football+ χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Ο κωδικός θα επιτρέπει επίσης την πρόσβαση σε μελλοντικά προγράμματα του Nike Football+ που θα βοηθούν τους παίκτες να βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο παίζουν και να κατακτούν τη νίκη. Το Nike Football+ διατίθεται σαν εφαρμογή για τις συσκευές iPhone και iPod Touch από το iTunes και μέσω του mobile web για όλες τις φορητές συσκευές με δυνατότητα WAP.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube