Η Levi’s® στρέφεται στην ίδια της την πρωτοποριακή κληρονομιά εμπνευσμένη από το ανεξίτηλο στίγμα που έχει αφήσει στο youth culture ανά τις γενιές και με ιδιαίτερη σημασία στον ορμητικό, ξέγνοιαστο ιδεαλισμό των ‘60s – η Levi’s® παρουσιάζει ρούχα χαρακτηρισμένα από επιδέξια ψυχραιμία για άντρες και γυναίκες.

Οι προτάσεις; Άπειρες. Επιλέξτε από τα σχηματικά/παραστατικά T-shirts που φοριούνται από την Kate Moss κι όλη τη βιομηχανία της μόδας, μέχρι το ντύσιμο head-to-toe Levi’s®, Levi’s® από την κορφή ως τα νύχια. Πρόταση αυθάδικη, όμως, αποτελεί και το πολύ-αντιγραμμένο- και, πλέον κλασικό- 501® για τις γυναίκες.

Look ξεκούραστο, εμφάνιση με θετική διάθεση, unisex και αλάνθαστα Levi’s®. Focus, τα επαναστατικά μιλιταριστικά τζάκετ, τα τέλεια τζιν και η διαχρονική απλότητα για σύγχρονους άντρες και γυναίκες, που είναι πάντα επαναστάτες.
Αισιόδοξη θεώρηση για την Άνοιξη/Καλοκαίρι ’10 κατακτά και τις χρωματικές παλέτες της σειράς, οι οποίες διακρίνονται από διαβαθμισμένες αποχρώσεις του μπλε, που όσο προχωρά η άνοιξη προς το καλοκαίρι, εστιάζουν στο άσπρο ως το κεντρικό κατευθυντήριο χρώμα.

Στοιχεία κλειδιά της collection: ...το καρό πουκάμισο και ...το τζιν τζάκετ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube