Χαρούμενος και συγκινημένος από την πολύ σημαντική νίκη της ομάδας του κόντρα στον Ατρόμητο(2-1), παρουσιάστηκε ο Νίκος Κεχαγιάς, στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο προπονητής της SKODA Ξάνθης, υποστήριξε ότι αν τελικά ο ακριτικός σύλλογος καταφέρει να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα, αυτό θα το οφείλει κατά πολύ στον παθιασμένο κόσμο του. «Χάσαμε δίκαια», τόνισε από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Δώνης.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις των δύο τεχνικών:

Νίκος Κεχαγιάς(Ξάνθη): «Με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ακόμα και 4-5 γκολ. Δεχθήκαμε ένα τέρμα από το πουθενά, το οποίο μετέτρεψε το ματς σε ντέρμπι στα τελευταία του λεπτά. Ήμασταν καλύτεροι. Θέλω να πω ένα μπράβο σε όλους τους παίκτες μου, αλλά και στον κόσμο της Ξάνθης, ο οποίος μας στήριξε. Αν καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία, αυτό θα το οφείλουμε κατά πολύ στον κόσμο μας».

Γιώργος Δώνης(Ατρομήτος): Χάσαμε δίκαια. Η Ξάνθη έπαιξε καλύτερα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο», τόνισε αρχικά ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου και στη συνέχεια αναφερόμενος στα όσα διαδραματίστηκαν στα Πηγάδια και στις μπάλες που από το πουθενά εμφανίζονταν στον αγωνιστικό χώρο, είπε: «Όλα αυτά είναι αθλιότητες».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube