Μαζί γίνομαι πιο δυνατός! Το adidas Pure Game είναι το νέο επώνυμο άρωμα του ποδοσφαίρου. Μια ειδική έκδοση για τον εορτασμό του μεγαλύτερου παγκόσμιου ποδοσφαιρικού γεγονότος, το οποίο θα φιλοξενηθεί στη Νότια Αφρική το 2010.

Το Pure Game ξεχωρίζει χάρη στο ξυλώδες άρωμα του χρησιμοποιώντας συστατικά όπως το αφρικανικό ξύλο Tamboti της Αφρικής και ένα μοναδικό μίγμα αρωμάτων που φέρνει στο νου τη δύναμη και την ποικιλομορφία του Έθνους των Χρωμάτων γιατί σύνθημά μας είναι: η διαφορετικότητα μας ενώνει!

Το ποδόσφαιρο μας εμπνέει και όπως οι παίκτες της ομάδας συνεργάζονται για να δημιουργήσουν κάτι μαγικό, τα διαφορετικά συστατικά της φύσης της Αφρικής συνδυάστηκαν και δημιούργησαν το νέο αθλητικό, αρρενωπό και δυναμικό άρωμα!

Κάθε τέσσερα χρόνια ο πληθυσμός της Γης ενώνεται για να δείξει την αγάπη του σε ένα συγκεκριμένο άθλημα, το ποδόσφαιρο. Στο τουρνουά του 2010 στη Νότια Αφρική, με σύγχρονη τεχνολογία για την παρακολούθηση αγώνων, ο αριθμός των ανθρώπων που θα παρακολουθήσει τους αγώνες θα είναι μεγαλύτερος από ποτέ. Για τον εορτασμό αυτού του ιστορικού αθλητικού γεγονότος, η adidas και η Coty δημιούργησαν το Pure Game, μία ειδική έκδοση για δραστήριους άντρες, σχεδιασμένο να αποδώσει το ίδιο καλά στο γραφείο, στην τάξη ή στο γήπεδο. Όπως και η Νότια Αφρική, το Pure Game, είναι ένα τολμηρό άρωμα που εκφράζει ότι η διαφορετικότητα μας ενώνει.

Το άρωμα ανοίγει με ένα εκπληκτικό μείγμα γκρέιπφρουτ και μανταρινιού με πράσινο βασιλικό. Στη καρδιά του βρίσκεται η αρωματική λεβάντα συνδυασμένη με τα ξύλα gaiac και κυπαρισσιού, ενώ περιλαμβάνει και συστατικά του σπάνιου δέντρου tamboti με αισθησιακές νότες από σπόρους tonka και λιβάνι.

Το adidas Pure Game είναι άμεσα αναγνωρίσιμο στα καταστήματα λόγω της δυναμικής μαύρης συσκευασίας του. Η μινιμαλιστική του όψη αντισταθμίζεται από τη ζωντανή έκρηξη χρωμάτων σε σχήμα δέλτα και το παγκόσμιο σήμα που περήφανα ανακοινώνει “Special Edition : South Africa”.

Τα 11 διαφορετικά χρώματα από τα οποία απαρτίζεται και τα οποία σχηματίζουν τα φασματικά δέλτα αντιπροσωπεύουν τις 11 επίσημες γλώσσες της Νότιας Αφρικής, καθώς επίσης και τους 11 παίκτες μιας ποδοσφαιρικής ομάδας.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι πλέον απλά ένα παιχνίδι αλλά τρόπος ζωής, πηγή έμπνευσης, καθώς αποδεικνύει ξανά και ξανά ότι όταν υπάρχει ομαδική εργασία… “Impossible is Nothing”.

Η σειρά αποτελείται από eau de toilette 100ml, after shave lotion 100ml, αφροντούς 250ml, αποσμητικό spray 150ml και αποσμητικό roll on 50ml. Η σειρά θα διατίθεται σε super markets & καταστήματα καλλυντικών από Απρίλιο 2010.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube