Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο «Βιθέντε Καλντερόν»(2-2), έφτασε και περίσσεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, που παρά το 0-0 της αποψινής αναμέτρησης κόντρα στη Βαλένθια, πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League. Εκεί την περιμένει η Λίβερπουλ.

Με έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά των «νυχτερίδων» τελείωσε το παιχνίδι, το οποίο, στα τελευταία του λεπτά, πήρε φωτιά. Ο Ζίγκιτς ανατράπηκε στη περιοχή της Ατλέτικο στο 86’, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης, Φλόριαν Μέγερ, δεν καταλόγισε την καταφανέστατη παράβαση.

Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες στο ματς. Η Ατλέτικο με τον Φορλάν στο 74’ και η Βαλένθια με τον Βίγια στο 80’. Τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα την έχασε ο Φορλάν στο 48’, όταν επιχείρησε να «κρεμάσει» τον Σάντσεθ, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ντε Γκέα, Ουϊφαλούσι, Άλβαρο Ντόμιγκεθ, Χουανίτο, Αντόνιο Λόπεθ, Πάουλο Ασουνσάο, Ρέγες (46' Χουράδο), Σιμάο, Ραούλ Γκαρσία, Αγκουέρο (95' Σάλβιο), Φορλάν (84' Καμάτσο).

Βαλένθια: Σάντσεθ, Αλέξις (80' Νταβίντ Ναβάρο), Μαντούρο, Μανουέλ Φερνάντες, Χόρντι Άλμπα, Μπαράχα, Σίλβα, Πάμπλο Ερνάντεθ, Χοακίν (70' Χοακίν), Μάτα (70' Βιθέντε Ροντρίγκεθ), Βίγια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube