Η νέα ταινία μικρού μήκους της Nike παρουσιάζει έναν νεαρό παίκτη στο ταξίδι της διαδραστικής επικοινωνίας με ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο ποδόσφαιρο μέσω του ψηφιακού προγράμματος προπόνησης του Nikefootball+.

Στην ταινία, ένας νεαρός παίκτης μεταφέρεται από τα υποδήματα Nike που φορά πίσω από τα τέρματα ενός γηπέδου καθώς ο Fernando Torres κάνει πρακτική εξάσκηση στις βολές του, τρέχει σε έναν διάδρομο προπόνησης με τον Cristiano Ronaldo να στέκεται από πάνω του και να του φωνάζει για να τον ενθαρρύνει, συζητά για θέματα τακτικής με τον Arsene Wenger και παρακολουθεί μαγεμένος τις δεξιοτεχνικές ικανότητες του Zlatan Ibrahimovich.

Παρ' ότι μια τέτοια πρόσβαση μόνο στα όνειρά τους θα μπορούσαν να έχουν οι περισσότεροι νεαροί παίκτες, το Nikefootball+ κάνει ένα βήμα προς τη πλευρά τους για την κάνει πραγματικότητα για όλους.

Το NikeFootball+ αποτελεί μια νέα αντίληψη όσον αφορά τη βελτίωση του αθλήματος συνδυάζοντας τα υποδήματα υψηλών επιδόσεων με τον εικονικό και πραγματικό κόσμο της προπόνησης βοηθώντας τους παίκτες να βελτιώσουν την απόδοσή τους.

Κάθε ζεύγος υποδημάτων Nike CTR360, Total 90 LaserII και Mercurial Vapor SuperflyII συνοδεύεται από μια κάρτα που αναγράφει έναν μοναδικό κωδικό χρήστη. Αν ένας αρχάριος παίκτης δώσει αυτό τον κωδικό στην ιστοσελίδα του nikefootball.com θα έχει την ευκαιρία να μπει στον διαδραστικό κόσμο των συμβουλών και ασκήσεων μέσω video που έχει δημιουργηθεί από εκλεκτούς παίκτες και προπονητές της Nike και να αποκτήσει πρόσβαση στα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος.

•Πρόγραμμα Master Control (Τελειοποίησης του Ελέγχου/του Κοντρόλ): χαρακτηριστικές κινήσεις από τους Cesc Fabregas της Arsenal και Andres Iniesta της FC Barcelona, αλλά και ένα πρόγραμμα εξάσκησης στο κοντρόλ της μπάλας από τους προπονητές της FC Barcelona

•Πρόγραμμα Master Accuracy (Τελειοποίησης της Ακρίβειας): χαρακτηριστικές κινήσεις και ασκήσεις προπόνησης από τον Fernando Torres και οδηγίες προπόνησης από τους προπονητές της Juventus FC

•Πρόγραμμα Master Speed (Τελειοποίησης της Ταχύτητας): μια δοκιμασία για την ταχύτητα από τον Cristiano Ronaldo αλλά και ασκήσεις για την ταχύτητα από τους προπονητές της Εθνικής Ομάδας της Βραζιλίας, πέντε φορές πρωταθλήτριας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το Nike Football+ εξασφαλίζει ότι οι παίκτες θα μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους, παρακολουθώντας και καταγράφοντας / δημοσιεύοντας τις βαθμολογίες που συγκεντρώνουν στις διάφορες ασκήσεις προπόνησης. Διατίθεται επίσης ως εφαρμογή για τις συσκευές iPhone και iPod Touch από το iTunes®.

"Γεφυρώνουμε το χάσμα ανάμεσα στον πραγματικό και τον ψηφιακό κόσμο για να δώσουμε στους ποδοσφαιριστές ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να τους εμπνεύσουμε μέσω νέων εμπειριών", είπε ο Stefan Olander, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Ψηφιακών Αθλητικών Προϊόντων της Nike. "Το Nike Football+ είναι μια συναρπαστική καινοτομία για τους ποδοσφαιριστές σε ολόκληρο τον κόσμο και μια νέα εξέλιξη στην προπόνηση, η οποία θα λειτουργήσει σε στενή συνεργασία με τα προϊόντα ποδοσφαίρου της εταιρείας μας ώστε να προσφέρει πλεονεκτήματα στους παίκτες όλων των επιπέδων."

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube