Η ΑΦΟΙ ΚΟΛΟΜΒΟΥΝΗ Α.Ε., από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής εμπορίας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στα Ν. Προάστια, αποτελεί το ζωντανό παράδειγμα του πως μια ελληνική, οικογενειακή επιχείρηση μπορεί να συνεχίζει να παρουσιάζει μεγάλους ρυθμούς ανάπτυξης, ακόμα και σε καιρούς οικονομικής κρίσης, παραμένοντας προσηλωμένη στις θεμελιώδεις αξίες της υγιούς επιχειρηματικότητας που την οδήγησαν στην καταξίωση.

Στα πλαίσια αυτά, συνεχίζουμε απρόσκοπτα το πρόγραμμά μας νέων προσλήψεων, στοχεύοντας να εμπλουτίσουμε το ανθρώπινο δυναμικό μας με νέα, δυναμικά και ικανά στελέχη, πρόθυμα να μοιραστούν μαζί μας το αναπτυξιακό όραμα της ΑΦΟΙ ΚΟΛΟΜΒΟΥΝΗ Α.Ε.

Αυτή την περίοδο αναζητούμε διευθυντή καταστήματος με τουλάχιστον 5ετή εμπειρία στον κλάδο λιανικών πωλήσεων ηλεκτρικών ειδών, καθώς και πωλητές και ταμίες καταστήματος. Ως έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης της ΑΦΟΙ ΚΟΛΟΜΒΟΥΝΗ Α.Ε. για στήριξη της τοπικής κοινωνίας στην οποία δραστηριοποι-είται, επισημαίνεται πως θα δοθεί προτεραιότητα σε υποψήφιους με μόνιμη κατοικία στις περιοχές των καταστημάτων μας.

Αποστολή Βιογραφικών:
•Φαξ 210 99 58 631 (υπόψιν κου Στέλιου Κολομβούνη)
•Email stelios@kolomvounis.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube