Το μπόνους νέου παίκτη, ύψους 450€, είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε υπέροχα το λογαριασμό σας στο ολοκαίνουργιο William Hill Poker!

Όταν κάνετε την πρώτη σας κατάθεση, θα τη διπλασιάσουμε με τα αντίστοιχα δολάρια μπόνους, έως το εκπληκτικό ποσό των 450€! Καλά διαβάσατε… 450 € bonus!

Ακόμα και αν είστε ήδη παίκτης που μεταφέρεται από το παλιό λογισμικό στο νέο, δικαιούστε το μπόνους νέου παίκτη βάσει της πρώτης σας μεταφοράς χρημάτων στο William Hill Poker! Πώς θα γίνει αυτό; Για κάθε 350 πόντους WH που κερδίζετε μετά την πρώτη σας κατάθεση, θα μετατρέπουμε $5 του μπόνους σας σε ζεστά μετρητά.

Οι παίκτες έχουν στη διάθεσή τους 60 ημέρες για να αποδεσμεύσουν ολόκληρο το υπόλοιπο του μπόνους τους – πολύς χρόνος για να αφήσετε το στίγμα σας στα τραπέζια και να κερδίσετε μερικά επιπλέον μετρητά!

Και μην ξεχνάτε - η πρώτη σας μεταφορά ή κατάθεση στο πόκερ, σας παρέχει αυτόματη συμμετοχή στο εβδομαδιαίο μας freeroll νέων καταθετών $1.000!

Κι αν ξεκινάτε τώρα να παίζετε πόκερ, μη χάσετε τις συμβουλές του Αγγλου επαγγελματία poker player, Julian Thew! Μόνο για σας, στο William Hill Poker!

Και οι προσφορές δεν σταματούν εδώ… Πάρτε μέρος στα μεγαλύτερα τουρνουά, αποκλειστικά για παίκτες του William Hill Poker!

u Monthly Million Qualifier

u $50,000 GP Weekly Qualifier

u $100,000 GP Weekly Qualifier

u $ 250,000 Sunday Guarantee, όλα αυτά μόνο στα τραπέζια του William Hill Poker!

To poker έχει πλέον όνομα, William Hill!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube