Δεν έψαξε δικαιολογίες ο Όλοφ Μέλμπεργκ για να εξηγήσει το νέο «στραβοπάτημα» του Ολυμπιακού. Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός, μετά το 2-2 των «ερυθρολεύκων» με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Καραϊσκάκη», είπε: «Απογοητεύσαμε τον κόσμο. Πλέον τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα στο πρωτάθλημα. Μετά το 2-2 παίξαμε ποδόσφαιρο αλάνας».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Ήμασταν πολύ κακοί σήμερα, αλλά θα στεναχωρηθούμε δύο μέρες και μετά θα συγκεντρωθούμε στην Μπορντό».

Δηλώσεις με το τέλος της αναμέτρησης έκανε και ο Ματ Nτάρμπισιρ: «Είμαστε απογοητευμένοι. Απογοητεύσαμε τον προπονητή μας και τον κόσμο. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε κάπως καλά, αλλά στο δεύτερο ήμασταν τραγικοί. Φάγαμε ένα γελοίο γκολ. Δεν είχαμε τύχη σήμερα. Αν παίξουμε έτσι και στην Γαλλία κόντρα στην Μπορντό δεν θα έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Ο κόσμος δεν άξιζε να δει σήμερα και να απογοητευτεί με κάτι τέτοιο».

Από την άλλη, ικανοποιημένος από το βαθμό της ισοπαλίας εμφανίστηκε ο αμυντικός του ΠΑΣ, Ηλίας Κώτσιος, ο οποίος αποθέωσε τον Ζαφειρόπουλο: «Ήταν ένας πολύ χρήσιμος βαθμός, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και καταφέραμε να προηγηθούμε. Εκεί που ο Ολυμπιακός είχε μία ασήμαντη υπεροχή, κατάφερε να βάλει γκολ και να βρεθούμε πίσω στο σκορ. Στα αποδυτήρια είπαμε να μην το παρατήσουμε, να προσπαθήσουμε για κάτι καλό και τελικά μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε.

Ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες, αλλά ο Ζαφειρόπουλος ήταν σε εκπληκτική μέρα. Είχαμε και εμείς κάποιες εξαιρετικές αντεπιθέσεις και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ακόμα και το διπλό. Αλλά εντάξει, είμαστε ικανοποιημένοι γιατί παίζαμε με μεγάλη ομάδα και εκτός έδρας. Είμαστε ακόμα με την πλάτη στον τοίχο αλλά αν δείξουμε το ίδιο πείσμα και την ίδια θέληση, μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ