Γέλαγαν και τα …μουστάκια του Νίκου Αναστόπουλου στη συνέντευξη Τύπου, έπειτα από το βαθμό που απέσπασε ο ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στο «Καραϊσκάκη» (2-2) απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί και «χρυσός» στην προσπάθεια που κάνουν οι Ηπειρώτες για τη σωτηρία.





Οι δηλώσεις του Νίκου Αναστόπουλου:

«Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό στο ''Καραϊσκάκη'' χρειάζεται πολύ τρέξιμο, πολύ μυαλό, πολύ τακτική. Μπράβο στα παιδιά. Υπήρξε ένα πρόστιμο στο ματς με τον Λεβαδειακό. Δεν ισχύει. Θα εισηγηθώ στον πρόεδρο να υπάρξει ένα πριμ για το σημερινό αποτέλεσμα. Λίγες ομάδες έρχονται εδώ και παίρνουν αποτέλεσμα. Έχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα και θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Είχε τρελό ρυθμό το παιχνίδι. Ανά πάσα στιγμή θα μπορούσαμε να φάμε γκολ ή να βάλλουμε. Ήταν από τα καλύτερα ματς του πρωταθλήματος. Δεν πρέπει να καβαλήσουμε το καλάμι, έπειτα από αυτή την ισοπαλία. Ακόμα το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και στο ματς με τον Ατρόμητο θα πάμε για τη νίκη, ώστε να έχει αξία η σημερινή ισοπαλία».

Όσον αφορά τη χειρονομία του Βάντερσον, είπε: «Ποια χειρονομία; Δεν είδα κάτι. Αν έχει κάνει κάτι τέτοιο ήταν μεγάλο λάθος».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TAGS: ΠΑΣ