Οι αγώνες της Β’ Φάσης στην Αθήνα έχουν ξεκινήσει στο Nescafe Unileague 5x5 και η κλήρωση επιφύλαξε «καυτά ζευγάρια»! Δείτε αναλυτικά τους νέους ομίλους που έχουν σχηματιστεί στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο στην ιστοσελίδα www.unileague.gr. Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική καθώς οι δυνατότερες ομάδες έχουν ξεχωρίσει και διεκδικούν πλέον την πρόκριση στην φάση των νοκ άουτ αγώνων που ανοίγουν τον δρόμο για τον τελικό. Η οργανωτική διάρθρωση της Β ’Φάσης στην Αθήνα προβλέπει τον σχηματισμό νέων ομίλων που αποτελούνται ως επί το πλείστον από 4 ομάδες. Από αυτές, οι δυο καλύτερες θα συνεχίσουν στα playoffs στη φάση των 32.

Αυτή την εβδομάδα ξεκινούν και οι αγώνες στις πόλεις της περιφέρειας όπου διεξάγεται το Nescafe Unileague 5x5 ενώ κατά πόδας ακολουθεί και η Κύπρος, στην οποία το Πρωτάθλημα διοργανώνεται με πολύ μεγάλη επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Στη Μεγαλόνησο το Nescafe Unileague 5x5 λαμβάνει χώρα με την πολύτιμη στήριξη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (Κ.Ο.Π.), όπως αντίστοιχες στις πόλεις της Ελλάδας με τη στήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (Ε.Π.Ο.).

Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε την αναφορά στην σημαντική αρωγή του Δήμου Αθηναίων μέσω της αιγίδας του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης (Ο.Ν.Α.) καθώς επίσης την υποστήριξη που προσφέρουν οι σημαντικοί χορηγοί της Διοργάνωσης Gatorade και PUMA (powered by The Football Team) και φυσικά ο Nescafe, μέγας χορηγός και χορηγός ονομασίας σε Ελλάδα και Κύπρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube