Η Μελισσοκομική εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ στα πλαίσια των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και στηριζόμενη στην πίστη της στη συμβολή του αθλητισμού στην υγιή πνευματική και σωματική ανάπτυξη των παιδιών είναι χορηγός των πρωταθλημάτων junior παίδων και προ - παίδων της Ε.Π.Σ.Α για το 2010.

Για την περίοδο αυτή τα πρωταθλήματα αυτά θα μετονομαστούν πρωταθλήματα ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ .

Στα πλαίσια αυτά , στην ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας η ΕΠΣΑ και η Αττική- Πίττας βράβευσαν τους νέους φιλόδοξους ποδοσφαιριστές του σωματείου, που εκτός από την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο δείχνουν αγάπη και για τη μάθηση καθώς εισήχθησαν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Η Marketing Manager της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ , κα Φιλίππα Παντελαίου έδωσε συγχαρητήρια στα νέα παιδιά και τόνισε πως η Αττική-Πίττας με μεγάλη χαρά στηρίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τα νέα ταλέντα που διακρίνονται για τις επιδόσεις στον αθλητισμό αλλά και στην μάθηση ενώ απένειμε στους νέους σπουδαστές-ποδοσφαιριστές και αναμνηστικά δώρα για την επιτυχία τους .

Στη σημαντική εκδήλωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας παρευρέθηκαν πάνω από 400 φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και του αθλητισμού.
Το παρόν έδωσαν βουλευτές, δήμαρχοι, εκπρόσωποι του πολιτικού χώρου αλλά και του αθλητισμού, ανάμεσα στους οποίους και ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ.Σοφοκλής Πιλάβιος.

Όπως πρόσθεσε ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Π.Σ.Α., κ. Γ. Παπαδόπουλος «Η Μελισσοκομική εταιρεία Αττική-Πίττας είναι συμπαραστάτης στο δύσκολο έργο της ένωσης καθώς είναι ένας από τους μεγάλους μας χορηγούς».

Να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο 300.000 φίλαθλοι παρακολουθούν το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Α. ενώ πάνω από 30.000 παιδιά συμμετέχουν με στόχο τη διάκριση τους τόσο στο Ελληνικό όσο και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube