Η σειρά ταινιών του Χάρι Πότερ μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί αλλά ήδη έρχεται στις οθόνες μας ο επίδοξος αντικαταστάτης του. Το να φτάσει τον μικρό μάγο σε δημοτικότητα μοιάζει κομματάκι δύσκολο αλλά ο Πέρσι Τζάκσον θα την κάνει την προσπάθεια του.

Πρεμιέρα λοιπόν κάνει αυτήν την εβδομάδα κάνει «Ο Πέρσι Τζάκσον και η κλοπή της αστραπής». Με επιρροές από την ελληνική μυθολογία που θα βιαστούμε να κριτικάρουμε, αλλά και πολλούς γνωστούς ηθοποιούς συν τον σκηνοθέτη των δύο πρώτων «Χάρι Πότερ».

Όλες οι ταινίες της εβδομάδας.

Ο ΠΕΡΣΙ ΤΖΑΚΣΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ: Η ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ

Μια ταινία του Κρις Κολόμπους
Πρωταγωνιστούν οι : Λόγκαν Λέρμαν, Μπράντον Τ. Τζάκσον, Πιρς Μπρόσναν, Ούμα Θέρμαν, Ροζάριο Ντόσον, Στιβ Κούγκαν, Σον Μπιν, Κάθριν Κίνερ

Υπόθεση: Ο Πέρσι μαθαίνει πως ο πραγματικός του πατέρας είναι ο Ποσειδώνας, Θεός της θάλασσας, πράγμα που σημαίνει πως είναι ημίθεος. Παράλληλα, ο Δίας κατηγορεί τον Πέρσι για την κλοπή της αστραπής του, η οποία αποτελεί όπλο μαζικής καταστροφής. Μια συγκλονιστική περιπέτεια, που κρύβει αμέτρητους κινδύνους

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας :



ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ

Μια ταινία του Μάρτιν Κάμπελ
με τους Μελ Γκίμπσον, Ρέι Γουίνστοουν

Υπόθεση: Η ταινία "Στην Άκρη του Νήματος" είναι ένα συναισθηματικά φορτισμένο θρίλερ που διαδραματίζεται στη γκρίζα ζώνη μεταξύ πολιτικής και επιχειρηματικού κόσμου.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας :



ΜΟΝΑΚΡΙΒΗ

Μια ταινία του Λι Ντάνιελς

πρωταγωνιστούν οι : Γκαμπόρεϊ "Γκάμπι" Σιντίμπε, Μονίκ, Πόλα Πάτον, Λένι Κράβιτζ, Μαράια Κάρεϊ, Σέρι Σέπερντ

Υπόθεση: Η Precious στα 16 της μαθαίνει να διαβάζει και να γράφει την ώρα που είναι ήδη έγκυος στο δεύτερο παιδί της απο τον απόντα πατέρα της. Τότε ανοίγεται ένας καινούργιος κόσμος ανοίγεται μπροστά της, ένας κόσμος όπου, επιτέλους, μπορεί να μιλήσει για όλα όσα θέλει

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:



ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΝΟΣ

Μια ταινία του Τομ Φορντ

Πρωταγωνιστούν οι : Κόλιν Φερθ, Τζούλιαν Μουρ, Μάθιου Γκουντ, Τζίνιφερ Γκούντγουιν, Νίκολας Χουλτ, Πολέτ Λαμορί

Υπόθεση: Επιστροφή στο 1962 στο Λος Άντζελες και παρακολουθεί τη ζωή ενός 52χρονου Βρετανού καθηγητή πανεπιστημίου, καθώς προσπαθεί να βρει νόημα στη ζωή του μετά τον θάνατο του επί σειρά ετών συντρόφου του. Η συγκεκριμένη ταινία παρουσιάζει ότι μια σειρά γεγονότων και συναντήσεων οδηγούν τον πρωταγωνιστή τελικά στο να αποφασίσει αν η ζωή μετά τον θάνατο του συντρόφου του.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας :



ΜΑΙΡΗ ΚΑΙ ΜΑΞ

Μια ταινία του Άνταμ Έλιοτ
με τις φωνές των Τόνι Κολέτ, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Έρικ Μπάνα, Μπάρι Χάμφρις

Υπόθεση: Ένα παραμύθι για μεγάλους, το οποίο περιγράφει την ιστορία της σχέσης δύο φίλων που αλληλογραφούν μεταξύ τους. Παρακολουθώντας το ταξίδι της Μαίρη από την εφηβεία στην ενηλικίωση και του Μαξ από την μέση ηλικία στα γηρατειά, βλέπουμε παράλληλα τον δεσμό ανάμεσα στους δύο αυτούς ανθρώπους, που ξεπερνά τα όρια κάθε συνηθισμένης φιλίας.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:



ΑΜΑ ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ

Μια ταινία του Βασίλη Νεμέα
Πρωταγωνιστούν οι: Ρένος Χαραλαμπίδης, Κλέων Γρηγοριάδης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Αθανασία Καλογιάννη, Δήμητρα Στογιάνη

Υπόθεση: Ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ξεκίνησε την ταινία ως ταξιτζής και τελικά αποδείχτηκε εραστής-πρότυπο. Ο Κλέων Γρηγοριάδης, ο γεννημένος εραστής και επαγγελματίας μουσικός είδε έναν ταξιτζή να του αλλάζει τη ζωή και τη μοίρα. Ενώ ο Βασίλης Νεμέας μοιράζεται μαζί μας το κολοσσιαίο δόγμα της ταινίας ότι η τέχνη είναι ζωή και η ζωή τέχνη.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας :



Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube