Την επιθυμία του να αγωνιστεί με τα χρώματα του Ατρομήτου στην Ευρώπη εξέφρασε, κατά την επίσημη παρουσίασή του την Πέμπτη, ο Μάρεκ Σαγκανόφσκι. Ο διεθνής Πολωνός επιθετικός δήλωσε ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί και πάλι με τα χρώματα της εθνικής του ομάδας. Δηλώσεις έκανε και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Περιστερίου, Γιάννης Αγγελόπουλος, φανερά ικανοποιημένος από τη νέα προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας.

«Θεωρώ ότι ήρθα σε μια καλή ομάδα και θέλω να βοηθήσω τον Ατρόμητο στα πλέι-οφ για να παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ. Είμαι σε καλή κατάσταση απλώς χρειάζομαι ακόμα λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ στα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Με τη μεταγραφή αυτή θέλω να αποδείξω σε όλους ότι είμαι ένας καλός παίκτης. Μέσα από τον Ατρόμητο μπορεί να μου δοθεί ξανά η ευκαιρία να παίξω ξανά στην Εθνική ομάδα αν και εκεί γίνεται μία προσπάθεια με νέα παιδιά περισσότερο αλλά ο προπονητής έχει αφήσει ανοικτή την πόρτα για όλους.

Ο Μάρτσιν με βοηθάει να προσαρμοστώ αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά το ίδιο. Σε ένα μήνα θα μπορώ να πω αν βρήκα στην Ελλάδα αυτά που προσδοκούσα. Η Αθήνα είναι γνωστή για την ιστορία της, όλοι μας έχουμε πάει σχολείο και την ξέρουμε. Αποτέλεσε ένα επιπλέον λόγο γιατί ο καιρός στην Αγγλία είναι άσχημος, έτσι αποφασίσαμε με την σύζυγό μου να μετακομίσουμε σε μια μεγάλη πόλη
», ήταν τα λόγια του Πολωνού επιθετικού.

Τον λόγο πήρε και ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Αγγελόπουλος: «Με την προσθήκη του Μάρεκ Σαγκανόφσκι ενισχύουμε το ήδη ποιοτικό ρόστερ της ομάδας μας και ο προπονητής έχει ακόμα μία λύση στα χέρια του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube